Zemřel zpěvák Prince! Zabil ho AIDS? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zemřel zpěvák Prince! Zabil ho AIDS?

Zemřel Prince na následky chřipky?
Zemřel Prince na následky chřipky? (Foto: Profimedia.cz)

Zpěvák a multiinstrumentalista Prince byl dnes nalezen mrtvý ve svém nahrávacím studiu v Chanhassenu ve státě Minnesota. Médiím tuto smutnou zprávu potvrdil jeho agent. Mluví se o chřipce, ale také se šušká, že nebožtík byl tajný bisexuál. "Spal jsem s Princem!" oznámil před časem jeho kolega, zpěvák Boy George. A právě chřipka může být fatální pro lidi, oslabené nemocí AIDS.

Jeden z nejnadanějších muzikantů v hudební historii zemřel v dnešních ranních hodinách. Jak uvádí server novinky.cz, k jeho domu vyjížděli policisté a lékaři před desátou ranní.

Příčina umělcova úmrtí, který uměl ve 12ti letech hrát na 25 hudebních nástrojů, není zatím známa. Před dvěma týdny byl hospitalizován prý s příznaky chřipky. Jestli se ale nejednalo o jiný problém, nebylo upřesněno. Domů byl z nemocnice propuštěn minulou sobotu.

Zřejmě největším hitem jeho kariéry byla skladba Purple Rain. Své fanoušky si, kromě hudebního nadání od boha, získal výstředním vzhledem a extravagantním vystupováním. Zemřel v 57 letech.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.