Naďa musela slavit! I když nechtěla... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Naďa musela slavit! I když nechtěla...

Kolegové se na Konvalinkovou domluvili.
Kolegové se na Konvalinkovou domluvili. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Řekli si, že není možné nechat půlkulatiny jen tak prošumět. Herci z Divadla na Vinohradech, kde měla Naďa Konvalinková (65) v pondělí generálku na hru Pygmalion, zahrnuli oslavenkyni gratulacemi a dárky.

Přitom Naďa své 65. narozeniny slavit nechtěla. Velkou trachtaci udělala v klubu Divadla ABC před pěti lety a letos jí do toho vlezly hned dvě premiéry. Jedna v Divadle Palace a druhá právě na Vinohradech. Navíc Naďu zdrtilo, že její nejlepší kamarádka Květa Fialová (86) bojuje s Alzheimerovou nemocí a většinou nikoho nepoznává.


Kolegové si ale řekli, že Naďa potřebuje naopak rozptýlit a povzbudit. Připravili pro ni tajnou oslavu. „Naďu to zaskočilo a dojalo,“ prozradil zdroj z divadla. „Asi to opravdu nečekala,“ dodal. Gratulanti navíc dokonce velkoryse promysleli, jak se herečka s nečekanými dary dostane domů. Nebrala si totiž auto, protože to má z domova jen dvě stanice metra. Odvezl ji galantní manžel Libuše Švormové (80) Jaroslav Patera (62).



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.