Závodnice Kristýna (†23) z Prostřeno! Podlehla zranění hlavy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Závodnice Kristýna (†23) z Prostřeno! Podlehla zranění hlavy!

Kristýna měla ráda seřizování aut a rychlou jízdu.
Kristýna měla ráda seřizování aut a rychlou jízdu.  (Foto: Krimi Plzeň, ara)

Neopatrná jízda! Na tu doplatila účastnice kulinářské show Prostřeno! Kristýna Királová (†23), která utrpěla smrtelný úraz při honičce v autě se svým přítelem.

„Z předběžné pitevní zprávy vyplývá, že bezprostřední příčinou smrti byl úraz hlavy,“ uvedla policejní mluvčí Hana Štefflová. Kristýna, která se v Prostřeno! objevila loni na podzim, si přivodila tragické zranění při vyjížďce minulou neděli se svým kamarádem. Ve vysoké rychlosti s ním závodila ve svém novém voze Seat Cordoba, avšak řízení nezvládla a mezi Starým Plzencem a plzeňským Koterovem vyletěla ze silnice.


Mladá milovnice aut podle informací Aha! dokonce nebyla během jízdy připoutána. I přes veškeré snahy lékařů, kteří se jí okamžitě na místě autonehody snažili pomoci, bohužel zemřela.

Teď šetří drogy
Výsledky toxikologie, které zodpoví otázku, jestli Kristýna řídila pod vlivem drog či alkoholu, budou mít policisté k dispozici asi za měsíc.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.