Rychtář, vdovec po Bartošové (†48): Dohnala ho minulost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rychtář, vdovec po Bartošové (†48): Dohnala ho minulost!

Josef Rychtář je připraven udělat vše, aby platit nemusel.
Josef Rychtář je připraven udělat vše, aby platit nemusel. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, Pavel Machan, Robert Klejch, Martin Pekárek)

Ruka spravedlnosti dosáhla i na vdovce po Ivetě Bartošové (†48). Za vulgární urážky právničky a vyhrožování přišel pro Josefa Rychtáře (57) po třech letech trest – dvě exekuce na nesplacené soudní odškodné ve výši čtvrt milionu!

Z centrální evidence exekucí vyplývá, že Rychtář čelí v současné době dvěma řízením. V prvním případě jde o 4356 Kč a ve druhém o 250 000 Kč. „K tomu se nebudu vyjadřovat. To je práce bývalé manželky,“ okomentoval nepříjemnou záležitost Rychtář.


Zatímco menší částka jsou zřejmě jen nezaplacené poplatky, čtvrt milionu vdovci určil v březnu 2013 zaplatit soud jako odškodné pro právničku jeho exmanželky Dariny Nové (58) Věru Sedloňovou. Tu vdovec slovně hrubě urážel výrazy sv*ně, p*ča nebo k*rva, a dokonce jí měl vyhrožovat. „Samozřejmě na tu vyšší částku jsem podal dovolání, takže uvidím, jak dopadnu u soudu. Zatím nemůžu předjímat, jak to dopadne,“ řekl Aha! Rychtář.

To, co je stále velký kámen úrazu, je společné soužití exmanželů na jednom pozemku v Říčanech. „Ty vztahy se neurovnaly, protože paní Nová se doposud nesmířila s tou situací, která nastala. Omlouvá ji její psychický stav. Ale snažím se jí vyhýbat. Přesto se někdy stane, že ji bohužel potkám. A stalo se, že mi tady nadávala do vrahů a podobně. Je to patová situace,“ popsal Josef napjaté vztahy, které dnes panují ve vile Helenka.
Je pro něho cizí člověk
Rychtář se snaží nepřilévat olej do ohně. „Neškodím jí, nedávám jí sebemenší důvod, aby zase mohla na mě poukázat, že se k ní chovám nevhodně, anebo aby opět žádala soud, abych byl vykázán. Protože i tenkrát to její vykázání bylo naprosto nesmyslný a neopodstatněný, což paní soudkyně i potvrdila. Pro mě je to opravdu cizí člověk, kterýho – kdybych musel – překročím,“ vyjádřil se vdovec o exmanželce.



Přečtěte si
nicnezpravda
20. 4. 2016 • 22:42

Není to kvůli exekuci,ale protože Rychtář jako trestaný a navíc bez maturity už nemohl pokračovat v podnikání,takže byl nucený mít zástupce..

janapi
20. 4. 2016 • 20:52

Asi to je obráceně...ten brácha Dariny je nyní oficiálně majitel firmy ...jinak majetek firmy by mohl jít do konkurzu a exekutorům! Proto Rychtář udělal takovéto čachry....Darině natruc se spřáhl s jejím bráchou.

nicnezpravda
20. 4. 2016 • 17:13

A Darinin bratr je ovšem taky dáreček..asi dvakrát rozvedený,potřetí ženatý...k tomu má 4 děti a dělal řidiče tramvaje A teď je zástupcem Rychtářovi firmy,jelikož má maturitu

nicnezpravda
20. 4. 2016 • 17:10

Jinak manželství s chlapem jako je Rychtář končí nejčastěji tak do 5 až 10ti let..možná se Darina nechtěla rozvést i proto,že by v jejím případě šlo už o druhý rozvod..protože byla rozvedená už předtím..

nicnezpravda
20. 4. 2016 • 17:07

Ono to i bylo v jednom videu,jak se jedna paní divila,že to "bezproblémové" manželství najednou končí jen kvůli Ivetě..prostě blbost..problémy tam byly dlouhodobé..a Iveta byla ta poslední kapka..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.