Zpráva do nebe: Co Werichův syn vzkazuje tátovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zpráva do nebe: Co Werichův syn vzkazuje tátovi!

Jiří Petrášek by si rád s tatínkem promluvil.
Jiří Petrášek by si rád s tatínkem promluvil. (Foto: Martin Hykl, Jiří Hadač)

Jiří Petrášek (59) dlouho nevěděl, kdo je jeho skutečným otcem. Zjištění, že jím byl samotný Jan Werich (†75), obrátilo jeho život doslova na ruby. Co by dnes řek syn vlastnímu tátovi, kdyby dostal příležitost s ním promluvit?

Zjištěním pravého původu se jeho život poněkud rozpoltil, okamžitě začal dostávat nabídky nejen do nejrůznějších televizních pořadů. Ze solidního ředitele obchodní akademie se rázem stal i moderátor.

Jiří Petrášek bohužel nikdy nedostal příležitost mluvit s Janem Werichem osobně, ale kdyby mohl, přesně ví, co by mu řekl. „Táto, pojď, zahrajeme si spolu v nějakém filmu. Ty jsi špičkový herec, já jsem mizerný herec. To znamená padesátiprocentní úspěšnost a kdo to dneska má,“ svěřil v rozhovoru pro revue.idnes.cz, a zároveň tak vyslovil i jedno velké, ale bohužel nesplnitelné přání.

 

 

 



Přečtěte si
ararat
24. 4. 2016 • 20:40

Alena Ponistova Werich to byl herec,co je dnes škoda času. ******************************************** Tak se dívej kočkám do zadku,co si stěžuješ?Prodej televizi,nebo ji zahoď do bazaru a nekritizuj kde co a kde koho ,nebo si vem koště a běž uklízet,na nic jiného se nehodíš.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.