Tittelbach si užíval missky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tittelbach si užíval missky

Moderátorský záskok Václava Tittelbacha se líbil soutěžícím, divákům i lektorkám – první vicemiss aerobik 2006 Janě Šmídové (vlevo) a úřadující Miss aerobik Katce Wiesnerové.
Moderátorský záskok Václava Tittelbacha se líbil soutěžícím, divákům i lektorkám – první vicemiss aerobik 2006 Janě Šmídové (vlevo) a úřadující Miss aerobik Katce Wiesnerové. (Care Alfa/Zbyněk Čejka)

PARDUBICE – Posledních deset volných míst pro červnové semifinále Miss aerobik bude ve hře tento víkend! Zájemkyně z celé republiky o účast v něm mají poslední šanci zítra 28. dubna v nové hale Univerzity Pardubice v Pardubicích a v neděli v Domě kultury v Teplicích.

„Po oba dny začínáme ve 13 hodin a totéž platí i pro ostatní kategorie, tedy mini, kadet, junior a missis. Takže kdo zaváhá, nevyhraje“ řekla deníku Aha! se smíchem ředitelka Miss aerobik Jana Hajsová-Čejková. Porota bude tradičně vybírat ty nejlepší při aerobiku s lektorem Romanem Ondráškem a třemi nejpůvabnějšími dívkami z loňského finále a poté při konverzaci s moderátorem Petrem Salavou. Za toho minulý víkend zaskočil v Českých Budějovicích »novácký« sporťák Václav Tittelbach, protože Salava byl s Amforou v Kambodži. „Bylo to super a přítomnost tolika krásných holek jsem si pořádně užil. Petrovi tohle každoroční celorepublikové turné můžu jen závidět,“ přiznal Tittelbach.

Čtyřhodinový program tradičně zpestří mezinárodní pěvecký tandem Nancy & Robert, i když minule zpíval pouze Robert. „Nancy měla nehodu, a tak skončila v nemocnici, ale nyní by už měla být v pořádku a vystoupit,“ vysvětlil Robert N.


27.4.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.