Gottova dcera Dominika (42): Potají utekla z Česka! Jak to Karel zvládá? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Gottova dcera Dominika (42): Potají utekla z Česka! Jak to Karel zvládá?

S tátou se Dominika skoro měsíc neviděla. Karla to mrzí, zvykl si na to, že je zpět v Česku.
S tátou se Dominika skoro měsíc neviděla. Karla to mrzí, zvykl si na to, že je zpět v Česku. (Foto: archiv Dominiky Gottové, Facebook, Profimedia.cz)

Loni v březnu se po 13 letech vrátila do rodného Česka! Ve Finsku se jí rozpadl vztah, a tak se potřebovala znovu nadechnout a nabrat energii. Jenže Dominika Gottová (42) si během té doby uvědomila, že bez bývalého přítele Tima Tolkkiho (50) a svých kamarádů nedokáže žít, a tak potají opouští Česko a vrací se znovu do Finska. 

„S Timem jsou opět spolu! Dominika se k němu postupně vracela několik měsíců, teď už je ve Finsku znovu jako doma. V Praze má ještě kšefty v kosmetickém salonu, kvůli kterým vždy na několik dní létá domů, jinak je ale většinu měsíce ve Finsku,“ řekl Nedělnímu Aha! důvěrný kamarád Gottové, který si nepřál být jmenován.


Kvůli rakovině?
Důvod stěhování? Zatímco návrat do Česka ze studeného Finska Dominika sáhodlouze komentovala, comeback na sever k muzikantovi Timovi nechává beze slov. Hlavním důvodem je podle našich informací její tatínek, zpěvák Karel Gott, který pět měsíců bojoval s rakovinou mízních uzlin. A poté, co ji úspěšně porazil, prochází náročnou rehabilitací.

Vidí se málo
Dominika nechce otce, který se snaží vzpamatovat po boji se zákeřnou nemocí, svým soukromím zatěžovat. Proto se přesouvá do Finska tiše. „Neviděla se s tátou skoro měsíc. To Karla mrzí, protože si za ten rok zvykl na to, že je jeho nejstarší dcera tady. Že jí může zavolat, zajít s ní na oběd nebo večeři a popovídat si,“ řekl nám Dominičin kamarád.
Je cestovatelka
„Podívejte, u Dominiky není nikdy nic nastálo! Je to cestovatelka, nevydrží na jednom místě. Už jsem si na to u ní zvykl,“ řekl nedávno Karel. Jako by tušil, že jeho dcera v Česku nevydrží. Ale že se vrátí k Timovi, který několik let bojoval s maniodepresemi, si asi vůbec neuměl představit. Ačkoliv to byl právě on, kdo Dominice loni mírně vyčinil, že od svého nemocného partnera takříkajíc utekla.

Platil nájem
Nakonec jí ale s životem v Česku pomohl. Platil jí nájemné a sehnal jí také práci. Tu má Gottová stále, jak to bude s pronajatým bytem, je nejisté.


Nejstarší Slavíkova dcera se obrnila mlčením. Nechce nic ke svému současnému životu říkat. „Táta si nepřeje, abych cokoliv o sobě a naší rodině říkala, nezlobte se,“ napsala Nedělnímu Aha!. Dominika: Táta nechce, abych cokoliv říkala!

RAKOVINA KARLA GOTTA - VÍCE INFORMACÍ ZDE



Přečtěte si
ararat
23. 4. 2016 • 08:03

-BLBÁDONO- & MEKANIK nezuř ubohá seniorko v důchodu,máš to marný,prostě jsi pouze omezená a profláknutá gerontka. tož zase něco napiš..

mekanik
23. 4. 2016 • 07:01

ararat ty jsi strašná idiotka

mandat
20. 4. 2016 • 19:03

Samozrejme, ze jde o penize, Dominika z lasky a rosy ziva nebude.A az Mistr nebude, tak vse jde k Ivane.Ta se ted postarala,aby take zadne velke dedictvi nebylo.

anka
19. 4. 2016 • 18:52

ja bych si nedovolila nikoho v zivote nazvat "zivotnim ztroskotancem" - ale lidi, kteri v zivote nic nedokazali a ani se vlastne o nic ani nesnazili - casto nedelaji nic jineho nez se zabyvaji kritikou tech ostatnich. Nevim kdo je to ta financne negramotna naivni verejnost a slunickari - ale nejcasteji tu o penezich, hlavne tech cizich mluvi anonymni priznivci zdejsich diskuzi, kterym asi tak moc chybi.

anka
19. 4. 2016 • 17:56

opravdu si myslite, ze vsechno v zivote se da prepocitat na penize?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.