Lucie Bílá (50): Tělo plné modřin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucie Bílá (50): Tělo plné modřin!

Modřiny nezakryly ani tmavé punčocháče.
Modřiny nezakryly ani tmavé punčocháče. (Foto: Profimedia.cz, herminapress.cz, facebook.com)

Jedna velká podlitina! A navíc křečová žíla jako hrom! Tak vypadají nohy Lucie Bílé (50). Kdyby nezkracovala s každým přibývajícím rokem sukně, neuřízla by si ostudu.

Jak se zdá, zpěvačka po oslavě padesátin ztrácí soudnost. Minisukně, která stěží zakrývala kalhotky, zřejmě byla pokusem o to, ukázat dokonale vysoustružené nohy, ale odhalila nejen sedm modřin, ale i křečovou žílu. Turné na Slovensku, kde se Bílá prezentovala jako Madonna pro chudé, jí očividně dalo zabrat víc, než měla v plánu.


„Lucie má za sebou svůj osobní rekord: v sobotu spolu s generálkou a dvěma vyprodanými halami zazpívala na živo 75 písniček a mezi nimi se 22krát převlékla,“ psalo se na zpěvaččině profilu na sociální síti. Na nohách Lucie se tak nejspíš nejvíc podepsaly náročné taneční kreace s mladšími tanečníky a dost možná i překážkový běh v zákulisí mezi bednami od aparatury.

3 možné důvody zranění:
*Stěhování do nového bytu v Bratislavě, který si nedávno pořídila.
*Nechtěný pád na podpatcích, které má Lucie vždy vražedně vysoké.
*Vášnivý sex s utajeným mužem s pořádně velkýma rukama a stiskem.

LUCIE BÍLÁ - VÍCE INFORMACÍ ZDE



Přečtěte si
oldedek
21. 4. 2016 • 10:01

Jó pomaloučku, polehoučku z ní bude babička ...

-bello-
18. 4. 2016 • 11:36

jity kdyby všechny zpěvajdy chodily na jedno brdo, bylo by to jak kombajnová brigáda Mimo to, většině jmenovaných včetně Rottrové by při větším pohybu vypověděly kloubní náhrady, příp. i zuby. Výjimkou je Helena Vondráčková , která byla a je vždycky beze sporu nejlíp oblíkaná a maká na sobě doteď a zuby má z dob Štrougala dávno nový Zagorda vkus nemá a nikdy neměla. a momentálně je z ní kysna, která by větší pohyb a zpěv na živo neudejchala. Atd. atd .....

ararat
18. 4. 2016 • 08:43

"Alena Ponistova Typická cigunaKopiruje né jen Madonu.Na živo se nedá zpívat při tancování a skákaní,nelžete pořád.Oblečení jako by vyšla z bordelu.to je můj názor a za ním si stojím." ********************************************* Ty jsi postižena a zoufalá a tak píšeš zoufalé kydy....ty se raději běž lépe obléci ať nevypadáš jak bezdomovec.

-bello-
17. 4. 2016 • 20:10

teriyaki teri, všechno dobrý , teď ještě mek. Mrzí mě, že kdyby se trojka rozpadla Můj koment u Blahula máš a dál se o tom nebudeme bavit, OK ?

-bello-
17. 4. 2016 • 20:06

tobetoalekecabello lichotíš mi !!! Takhle si kvůli mě přizpůsobit nick ! Óch, ty snad beze mě ani neusneš, co ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.