Dcery Honzy Musila (48) o tátově homosexualitě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dcery Honzy Musila (48) o tátově homosexualitě!

Honza Musil se se svou orientací vyrovnal už dávno. Jak to berou jeho dcery?
Honza Musil se se svou orientací vyrovnal už dávno. Jak to berou jeho dcery? (Foto: Facebook.com)

Přestože jsou hlavním předmětem zájmu před lety přiznaného homosexuála Honzy Musila muži, dcery jsou pro něho vždy na prvním místě. Co si o něm myslí ony?

Je to především férovost a přístup k lidem, čeho si Lucie (30) a Veronika (26) na svém tátovi cení. Ač na ně byl v dětství přísný, mají dodnes vyrovnaný kamarádský vztah a mohou s ním prý mluvit naprosto o všem. Ke svému tátovi vzhlížejí, jsou mu vděčné za to, že jsou pro něho jako rodina stále na prvním místě, a obdivují např. i to, že se v necelých padesáti letech naučil jezdit na snowboardu, řekly v rozhovoru pro iDNES.cz.


Coming outem prošel sympatický moderátor před lety v pořadu Sauna, kde se ke své orientaci veřejně přiznal. Kariéru mu to nepoškodilo, naopak. Dalo by se říci, že Musil patří k nejoblíbenějším moderátorům. Dcery jeho homosexualitu prý vždycky vnímaly jako normální věc. „Když takhle vyrůstáte už od dětství, nepřijde vám na tom nic moc zvláštního,“ řekla Lucie. Mladší Veronika pozitivní přístup své sestry ještě umocnila: „Nikdy jsem se za to nestyděla a nemám problém o tom s kýmkoliv mluvit. Jsem ráda, že jsme v tomto tak trochu výjimečná rodina,“ dodala s hrdostí.



Přečtěte si
aveneta
2. 1. 2017 • 20:45

Není gay jako gay....někteří se chovají zcela normálně, že by člověk ani nepoznal, že je 4% orientace....u těch mi homosexualita nevadí, ale nemám ráda typy na kterých je to vidět....vymňoukaný hlas, takové na chlapa přiblblé gesta atd. ty tedy nemusím

rockyshowman
2. 1. 2017 • 10:11

Buzeranty nemusím, to musí být sranda, jak mají ptáky od hoven !

anonymus
2. 1. 2017 • 07:00

Jo Musil, ten zná víc ptáků, než hajný v lese...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.