Hvězda Ordinace Bahul (56) a jeho neslavný návrat domů: V Česku přišel o práci, dům i ženu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hvězda Ordinace Bahul (56) a jeho neslavný návrat domů: V Česku přišel o práci, dům i ženu!

Milana Bahul už v Česku skoro nic nedrží.
Milana Bahul už v Česku skoro nic nedrží. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Od roku 2007 byl slovenský herec Milan Bahul (56) doma v Čechách. Našel si tady nejen práci, ale hlavně lásku. Jenže tomu všemu je konec!

Dlouhou dobu byl Bahul v Česku spokojený, objevoval se v úspěšných televizních seriálech, z nichž ho nejvíce proslavila role doktora Pusenského v Ordinaci, a s přítelkyní Kateřinou Dbalou (40) pak zrekonstruoval statek. Jenže ani ne po deseti letech je všechno jinak. Kateřina mu dala kopačky a svůj život si teď žije s někým jiným. Bahul tak přišel o střechu nad hlavou. Ani s rolemi to už není, co bývalo. Naposledy se na českých televizních obrazovkách objevil v jednom díle Policie Modrava.

Milan se tedy vrátil na Slovensko a bohužel kvůli tomu moc nevídá ani čtyřletou dcerku, kterou s Kateřinou má. „Když mi to vyjde, jedu ji navštívit. Teď ale bylo času málo, důvodem byl seriál, který natáčím, uvidím, až skončí, jak se změní frekvence našich setkání,“ říká Bahul a naznačil, že po rozchodu nebylo jednoduché se s Kateřinou na něčem, tedy i na péči o dceru, domluvit. „Byla s ní těžká řeč, ale teď už se uklidnila,“ svěřil Novému Času herec, jenž už má nový vztah s kolegyní Andreou Martvoňovou (35).



Přečtěte si
ararat
19. 4. 2016 • 20:22

ty mišuge nejsi žádné slovačisko ty jsi jenom přiblblá pražanda ze stodůlek,jenom si povídáš sama ze sebou jako нормялнь чловек тохле никды неуделя,але ты ряда зе себе деляш пичу

ararat
19. 4. 2016 • 09:08

ty nedáváš své soukromí,kde uvádíš svou adresu a píšeš jak máš velký balkón?že mi telefonuješ jak hlídáš vnoučata,jak jim vaříš a jak se bojíš někdy zajíčků?GERONTKO,neblbni proboha

-bello-
18. 4. 2016 • 23:12

mord nikoli, teď tu o mordovi ! Byl žil jeden opuštěnej přidavač na stavbě .... čus , pokračování někdy zas

-bello-
17. 4. 2016 • 11:49

teriyaki teri, svoje soukromí sem nedávám a nikdy nedám. Z mých příspěvků je snad jasný, že nejsem analfabet a že jsem xenofobní.Vím proč.Nemám nic proti tobě, ale mám toho hodně proti Slovákům.Vysvětlovat nic nebudu! O migrantech se pravidelně vyjadřuji, i o jejich základně ve Francii, což ti nemohlo uniknout. Nemyslím, že bych ti měla cokoli o sobě vykládat. Mek je bezva, mám ho ráda, neb je chytrej a nesmírně pohodovej kluk ( a hezkej k tomu). Neprovokuj, prosím.

mekanik
16. 4. 2016 • 18:20

mord-tys ještě nezdech?škoda

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.