Martin Stránský (46) z Ordinace: Trpí už od šesti let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Martin Stránský (46) z Ordinace: Trpí už od šesti let!

Martina Stránského alias Otu Kováře trápí mnoho alergií.
Martina Stránského alias Otu Kováře trápí mnoho alergií. (Foto Aha! – Daniel Černovský, Facebook, ara)

Martin Stránský promluvil o svých zdravotních potížích. Ty se projevily už v jeho dětství formou senné rýmy, postupně však problémů přibývalo. Ale jak sám herec říká, dá se s tím žít.

Řeč je o alergiích, které trápí čím dál více lidí. „Alergií mám dohromady asi 26. Kdysi dávno mi dělali nějaké testy a alergenů, co do mě napíchali, bylo asi kolem třiceti a opravdu jsem měl téměř na všechny reakci,“ přiznal Stránský své potíže pro Speciál Aha!.

S alergií se naučil žít, ale přiznává, že si docela »užívá«  když kvete bříza a řepka. Naštěstí přišel na to, co mu může od akutních problémů alespoň na nějaký čas ulevit. „Objevil jsem skvělého pana doktora tady u nás v Plzni a on ještě s několika svými kolegy vymyslel v podstatě homeopatickou vakcínu, která těmto věcem zhruba na měsíc, měsíc a půl zamezí,“pochlubil se a dodal, že dávka vakcíny stojí asi 300 korun.  Snad tedy Martinu Stránskému zabere i letos.

 



Přečtěte si
ianka
15. 4. 2016 • 18:36

Žádný krasavec to sice není, ale hlas má super.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.