Bordelář David z Prostřeno! Vařil u své soupeřky... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bordelář David z Prostřeno! Vařil u své soupeřky...

Bordelář David pomáhal soupeřce Erice.
Bordelář David pomáhal soupeřce Erice. (Foto FTV Prima)

Když vařil on, nikdo jeho kulinářské výtvory skoro ani neochutnal. Dnes se to ale soutěžícím z pořadu Prostřeno! stát nemůže! Bordelář David Zámečník (37) ze Znojma totiž sám od sebe přiloží ruku k dílu v kuchyni své soupeřky Eriky Šulové (31).

„Já jsem měl taky stres. Ukaž, já ti s tím rád pomůžu a ty vajíčka ti oloupu,“ řekne David po příchodu k hostitelce Erice domů. Jelikož se dostaví na návštěvu první a se značným předstihem, začne nervózní mladé mamince s přípravou pokrmů pomáhat. Krájí citrony do nápoje, loupe vajíčka či míchá pomazánku a vše mu jde velice rychle od ruky.

Ostatní soupeři, kteří kvůli nepořádku a zápachu během pondělní večeře u nezaměstaného Davida nic nejedli, tak tentokrát okusí výtvory, u nichž asistoval a také ochutnával.



Přečtěte si
tlamovka
13. 4. 2016 • 20:50

Je mi ho docela líto,evidentně mu tam chybí ženská ruka,je trošku jednodušší a měli by mu dát pokoj,je vidět,že si ho dávají k pobavení a to mi vadí! Vrhnout se na slabšího je hnus!

stekajicikocka
13. 4. 2016 • 10:44

Měli by si všichni vzít poučení. Ti, co si "sami na sebe zvykli" a nedokáží se na sebe již podívat jinýma očima. To se týká vzhledu, bydlení. chování. Mnozí si myslí, že je to OK, jelikož ztratili jakoukoliv sebekritiku a sebekontrolu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.