Partnerka se obula do Drobného: Milan je...! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Partnerka se obula do Drobného: Milan je...!

Dana se seznámila s Milanem Drobným na dovolené na kolech.
Dana se seznámila s Milanem Drobným na dovolené na kolech. (Foto Aha! : Robert Klejch, herminapress.cz)

Drobného potkala Dana Polcaro (59) loni na cyklistické dovolené. Jiskra přeskočila a první dobrou a od té doby jsou prakticky stále spolu. I přes drobné vrtochy je pro ni Milan Drobný tím pravým mužem.

„Milan má dobré srdce, je milý, empatický, ke mně velmi hodný, trpělivý a ohleduplný. Je sice rozmazlený, ale umí i sám rozmazlovat,“ prozradila na zpěváka v rozhovoru pro Aha! pro ženy.


Před Milanem Drobným byla Dana dvakrát vdaná. Jejím prvním manželem byl prvoligový fotbalista Jiří Hamřík, za kterého se provdala už v devatenácti letech. I když s ním vydržela 21 let, nebylo to lehké. V podstatě ho prý zajímal hlavně fotbal, rodina byla vždy až na druhém místě. Svého druhého manžela, chemického inženýra z Itálie, potkala v Dubaji, kde pak společně žili dvanáct let. I tento vztah ale bohužel skončil rozvodem.

Zdá se, že Milan Drobný je do třetice tím pravým mužem. „Máme společné zájmy, a tak můžeme všechen volný čas být spolu. Máme hezký, klidný vztah, čehož si oba moc vážíme. Líbí se mi, jak je všestranný. Klobouk dolů, do čeho všeho se vrhá. Můj první muž byl výhradně sportovně založený, druhý spíš kulturně a u Milana se snoubí obojí,“ dodala s úsměvem na tváři a patřičnou hrdostí.



Přečtěte si
chakalaka
8. 5. 2016 • 18:16

Starenka si hraje na celebritu,zrejme je,ze asi jde po penezich.Je videt,ze toho take za zivot vystridala vice v tomto ti dva starci si muzou podat ruku.Velice je trapna a hlavne zadna krasavice,aby na sebe musela upozornovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.