Co všechno na vás prásknou vaše ústa?! Budete mrkat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Co všechno na vás prásknou vaše ústa?! Budete mrkat!

A co ústa prozradila třeba na Lucku Vondráčkovou?!
A co ústa prozradila třeba na Lucku Vondráčkovou?! (Foto: Profimedia)

Ústa prý hovoří i tehdy, když mlčí. Může za to jejich tvar, který je u každého člověka trochu jiný a podle odborníků patří k nejcharakterističtějším rysům každé tváře. Až nečekaně moc se na nich projevují získané životní zkušenosti, prohry i vítězství. U žen navíc věrně odrážejí jejich duši a především vztah k erotice a sexu. Nemusíte samozřejmě věřit, ale zkuste si porovnat tvar svých úst nebo kouzelných rtíků své vyvolené s dalším textem. Třeba zjistíte, že by na tom opravdu mohlo něco být.

MALÁ A KULATÁ ÚSTA
Prozrazují ženu přátelskou a veselou, která si snadno dokáže získat sympatie a náklonnost. Je dobrou společnicí i kamarádkou, skvělou milenkou, ale má to jeden háček: v práci se rozhodně nepřetrhne. Nenechává sice své povinnosti na druhých, ale vždy si vybere to nejsnadnější. Její domácnost rozhodně nebude útulnou a uklizenou klíckou.

ÚSTA ÚZKÁ A ŠIROKÁ
Jejich majitelka má podobně jako kočka velkou potřebu mazlení, hlazení a teplých slov. Potřebuje být hýčkána, má sklon k rozmařilosti a těžko se rozhoduje. Veškerou iniciativu přenechává na partnerovi.

ÚSTA VELKÁ A PLNÁ
Upozorňují na ženu plnou energie, která si umí poradit v každé situaci a nesnáší klid a nečinnost. Stále potřebuje být v jednom kole, bohužel obvykle nejde o rodinu či domácnost, ale o kamarádky, známé, společnost. Nebývá dobrou manželkou ani matkou, ale patří k nejlepším milenkám, protože ví, co chce i jak toho dosáhnout.

VELKÁ ÚSTA S ÚZKÝMI RTY
Jejich majitelka působí chladným dojmem a tváří se jakoby lhostejně, ale je to pouze maska. Ve skutečnosti touží po lásce a něze, jen se bojí nebo to neumí dát najevo. Možná to bude i tím, že strašně ráda bere, ale ještě víc nerada dává.

SILNĚJŠÍ DOLNÍ RET
Ukazuje na ženu přátelskou a věrnou, na níž se může její partner zcela spolehnout. Je sice trochu pomalejší v myšlení, práci a dokonce i při milování, ale na druhé straně se ráda a rychle učí. Umí také přiznat chybu a napravit ji.

SILNĚJŠÍ HORNÍ RET
Je znakem mimořádné smyslnosti a rafinovanosti nejen při erotických hrátkách. Milování je pro tuto ženu svátkem a radostí, ale vše musí vždy probíhat podle jejích představ. Dává se beze zbytku, to samé ale požaduje na partnerovi i přátelích.

ZVEDNUTÉ KOUTKY ÚST
Jde o ženu se spoustou zájmů, která má přelétavou povahu a je velmi ambiciózní. Nemá příliš přátel a ráda dominuje - v rodině, v zaměstnání i v sexu. V milování nachází jednu z největších radostí života. Nemá nic ani proti různým experimentům, potěší ji každý nový prožitek. Pro vysokou náročnost může být považována až za perverzní.

POVADLÉ KOUTKY ÚST
Mívá častý pocit samoty a vyloučit se nedají ani občasné deprese. Málo si věří a vždy očekává to nejhorší. Je to důsledek řady rozčarování, pro která ztratila i svou bezprostřednost a spontánnost. Bývá podezřívavá a nedůvěřivá, dává přednost slovům a o sexu si raději jen povídá.

NEPRAVIDELNÁ ÚSTA
Prozrazují, že jejich majitelka je osoba zahořklá, neschopná poznat a prožít skutečnou radost a štěstí. Ve všem hledá nějakou zradu a klade důraz na nepodstatné maličkosti. Potřebuje silného partnera, skutečnou osobnost, která ji povede za ruku i erotickou oblastí. Neumí ho však obvykle najít, na druhé straně ne každý muž má tolik odvahy, aby se k této ženě přiblížil.

Přečtěte si
mord
10. 4. 2016 • 16:55

hlupak bellmek prece googluje pomatena drbna

ararat
10. 4. 2016 • 14:23

jůůůůůůůůůůů pouč mě hysterko,to víš vysokou školu na blbost jsem neabsolvovala,tak mě můžeš poučit... kdo tady ječí jsi právě ty,na každé diskuzi,já chápu,že si myslíš že jsi brouk pytlík,a bydlela jsi v kině,všechno jsi viděla a všechno znáš neboj budu zase čekat do kterého nicku se zase převlečeš..

-bello-
10. 4. 2016 • 13:17

ararat zase cizí slovo co neznáš! A uber ten ječák v tvém kometu .

ararat
10. 4. 2016 • 13:10

hysterko,-bello- kde ty chodíš na takové h.o.v.a.d.i.n.y? To prostě nevymyslíš

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.