Boxer ze StarDance: Namaloval Tydýta Pavláska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Boxer ze StarDance: Namaloval Tydýta Pavláska!

Boxer se štětcem Rosťa Osička (59) ze StarDance.
Boxer se štětcem Rosťa Osička (59) ze StarDance. (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Přestože se ve StarDance příliš dlouho neohřál, stále na ni rád vzpomíná. Rosťa Osička (59) se proto rozhodl namalovat sérii obrazů s tematikou soutěže. A dokonce s malováním začal radit Lukáši Pavláskovi (37), největšímu »tydýtovi« na tanečním parketu.

„Už jsem stihl namalovat asi čtrnáct obrazů. Do října bych jich chtěl mít do kolekce nazvané Vzpomínka na StarDance dohromady třicet,“ svěřil deníku Aha! bývalý profesionální boxer, který v soutěži prožil několik měsíců po boku tanečnice Romany Motlové (40). Nyní je většinu času, pokud zrovna netrénuje své svěřence v ringu, zavřený v ateliéru se štětcem v ruce. „Je jasné, že na dovolenou asi nepojedu, abych vše stihl v termínu. Vidím to tak, že budu přes léto jenom malovat,“ prozradil Rosťa, který plánuje svou výstavu zahájit 12. října v galerii radnice Prahy 9. A nejen to. Zřejmě co nevidět bude mít žáky nejen v tělocvičně, ale také u malířského stojanu.


„Po soutěži jsem se mimo oficiální akce potkal zatím jen s Lukášem Pavláskem. Chtěl by prý taky začít malovat, takže se přišel podívat do ateliéru na moje obrazy a zeptat, co vše to obnáší. Prostě přišel pro radu,“ dodal tančící a malující boxer, který má na svém kontě 305 zápasů v ringu a 268 z nich vyhrál.

Tancovat už nebudu!
Se svoji taneční partnerkou Romanou byli nedávno na plese v Obecním domě. „Vůbec mi to nešlo. Prostě se mi to vykouřilo z hlavy a myslím, že už nikdy tancovat nebudu,“ říká Osička.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.