Blanarovičová zařizuje byt | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Blanarovičová zařizuje byt

Yvetta Blanarovičová se v ukázkovém bytě cítila jako doma.
Yvetta Blanarovičová se v ukázkovém bytě cítila jako doma. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – „Právě zařizuji nový byt, a tak hledám inspiraci, kde se dá,“ vysvětlovala Yvetta Blanarovičová (43) svoji přítomnost ve vzorovém bytě společnosti Central Park Praha.

„Právě zařizuji nový byt, a tak hledám inspiraci, kde se dá,“ vysvětlovala Yvetta Blanarovičová (43) svoji přítomnost ve vzorovém bytě společnosti Central Park Praha.

„Moje nejoblíbenější místnost v bytě je kuchyně, ale musí být vzdušná a spojená s obývacím pokojem, jsem totiž stále ráda v centru dění,“ smála se sympatická herečka. Ukázka luxusního bydlení byla spojena ještě s květinovou výstavou. „Já květiny miluji, nedokážu si bez nich život představit. Nejraději mám ale kytky v květináčích, těch mám plný byt,“ rozpovídala se o své lásce Blanarovičová. „Když dostanu pugét, je to sice fajn, ale pak se musím dívat na to, jak za pár dní i ty nejčerstvější kytičky uschnou – a to mě trápí,“ dodala.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.