Amfora na cestách: Problémy s letadlem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Amfora na cestách: Problémy s letadlem!

Jiřina Bohdalová dorazila unavená, ale s úsměvem.
Jiřina Bohdalová dorazila unavená, ale s úsměvem.  (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – To je ale pech! Legendární tým Amfory v čele se svým prezidentem Petrem Salavou musel řešit nepříjemný problém! Z týdenního pobytu v Kambodži se v poslední den odjezdu stalo peklo.

To je ale pech! Legendární tým Amfory v čele se svým prezidentem Petrem Salavou musel řešit nepříjemný problém! Z týdenního pobytu v Kambodži se v poslední den odjezdu stalo peklo. Letadlo z hlavního kambodžského města Phnompenhu mělo poruchu, a tak se museli fotbaloví nadšenci přemístit do dalšího letadla. Od země se však vznesli až s několikahodinovým zpožděním!

„Ve Frankfurtu už jsme nestihli naše letadlo, tak jsme po osmadvacetihodinové cestě řešili, jak se dostaneme co nejdříve do Prahy,“ řekl deníku Aha! Salava.
Helena Vondráčková odletěla s Jiřinou Bohdalovou v předstihu, unavený zbytek našich sportovních reprezentantů musel počkat až na večerní spoj. „Tak to vychází na osmatřicet hodin beze spánku,“ dodal unaveně Salava, který exotické cesty v žádném případě nelituje.

„Stálo to za to, máme osm set nádherných fotek a spoustu nezapomenutelných zážitků,“ uzavřel prezident Amfory, jehož tým se v Kambodži setkal také s místním králem Norodomem Sihamonim. Jeho Veličenstvo má k Praze kladný vztah – od roku 1962 do roku 1975 totiž kambodžský král v našem hlavním městě studoval.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.