Julia Roberts (48) alias Pretty Woman: Rozvod? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Julia Roberts (48) alias Pretty Woman: Rozvod?

Podala snad Pretty Woman žádost o rozvod?
Podala snad Pretty Woman žádost o rozvod? ( Foto Profimedia.cz)

Další hollywoodský rozvod na spadnutí? Už přes rok se spekuluje, že Julia Roberts a Danny Moder (47) mají těžkou manželskou krizi a jak to tak vypadá, ta teď právě vrcholí! Podala snad Julia žádost o rozvod?

Sice už je tomu rok, co celý svět šokovaly zvěsti, že jeden z nejstabilnějších párů Hollywoodu, který si své »ano« řekl téměř před třinácti lety, prožívá velkou krizi a míří k rozvodovému právníkovi, nic se ale nepotvrdilo. Až teď! Julia totiž před pár dny koupila luxusní sídlo v Malibu v přepočtu za 170 milionů Kč, její muž s ní ale nové království sdílet nebude.

„Danny není napsán v kupní smlouvě, a to nejspíše proto, že se od něj chce Julia odstěhovat,“ potvrdil zdroj z hereččina blízkého okolí. Bude snad Julia ve třech ložnicích, kterými její nový dům disponuje, dovádět už s někým jiným?

Další rozvod

Další krach manželství hlásí i Drew Barrymore (41). Ta se po čtyřech letech manželství rozvádí s hercem Willamem Kopelmanem (38). Dvojice má spolu dvě dcery – Olive (3) a Frankie (2).



Přečtěte si
-bello-
4. 4. 2016 • 13:38

Julia Roberts má hlas uječený krááááá.vy , což se každý bojí nahlas.Prostě má ječák k neposlouchání

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.