Leoš Mareš zažil horké chvilky. Ranní show Evropy 2 narušili hackeři | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Leoš Mareš zažil horké chvilky. Ranní show Evropy 2 narušili hackeři

 (Evropa 2)

Dnešní den vybízí k tomu, vymyslet si nějaký vtípek na své drahé polovičky, kamarády či kolegy. A na Evropě 2 tomu nebylo jinak. Schytala to Ranní show ve složení Leoš Mareš, Patrik Hezucký, Markéta Ježková a nic netušící hosté, youtubeři Johny Machette a Teri Blitzen.

Ranní show dnes přivítala speciální návštěvu. Youtuber a zpěvák Johny Machette připravil pro svoji kamarádku Teri Blitzen narozeninové překvapení.

„Teri zbožňuje Leoše Mareše, tak jsme se domluvili, že ji Leošovi dovezu do rádia. Teri musela mít celou dobu, co jsme jeli autem, zavřené oči. Když je pak otevřela, stál před ní Leoš,“ popisuje situaci Johny Machette.

 

Společně pak všichni vysílali Ranní show. Ale něco nebylo v pořádku. První, kdo na to přišel, byl Leoš. Ve chvíli, kdy pro Teri zpíval živě do éteru Tři slova, notovaly si s ním i další hlasy, které zněly jako Chip a Dale. Poté se ozval i Darth Vader. Co se to děje?

 

„Na Leošovi bylo vidět, že je úplně rozhozený. Všichni začali spekulovat, kdo to asi může být. Nakonec se shodli, že to byl Jakub Kohák a ředitelka rádia Jitka Fürst,“ prozradil produkční Ranní show.

 Měli pravdu tak napůl. Tenhle povedený vtípek na ně připravila opravdu ředitelka rádia Jitka Fürst a na pomoc si k tomu vzala staniční hlas Evropy 2 Karla Kučeru.

 

Do týmu Ranní show se pod záminkou natáčení hostů infiltrovala i kolegyně, která byla tajnou spojkou týmu narušitelů a zároveň vše zaznamenala.

Video můžete vidět zde:

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.