Lucie Bílá: Aktuální info ze soukromí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucie Bílá: Aktuální info ze soukromí!

Lucie Bílá už za pár dní oslaví padesáté narozeniny!
Lucie Bílá už za pár dní oslaví padesáté narozeniny! (Foto: Martin Přibyl)

Lucie Bílá už za pár dní oslaví své padesáté narozeniny, pěvecky je však stále na vrcholu. Jak se jí momentálně daří v soukromém životě, prozradila v rozhovoru pro týdeník Téma.

Pracovní úspěchy z jejího života soukromí takřka vytlačily. „Teď u mě soukromí vlastně neexistuje. Nemám žádný soukromý život. Ale už jsem na to tak zvyklá a přijde mi to tak přirozené, že už nad tím nepřemýšlím,“ svěřila Lucie Bílá, jaké změny v jejím osobním životě nastaly. Připouští sice, že občas jí nějaké ty chmurné myšlenky potrápí, ale proti nim prý skvěle pomáhá třeba studená sprcha.

Za padesát let života se Lucie Bílá naučila zvládat a přijímat od života ledacos. „Už vím, co nechci, co naopak potřebuju a co už chtít nemám, cítím se svobodně a zvláštním způsobem jako bych byla znovu na začátku,“ vysvětlila s tím, že momentálně cítí opravdovou svobodu.

Na nezájem mužů si zpěvačka nemůže stěžovat, o bývalém partnerovi Petrovi Makovičkovi mluví jen v dobrém a stále ho považuje za svého strážného anděla. Jejich cesty se sice rozešly, ale zůstali dobrými přáteli. Jak se jim něco takového podařilo? „To je jednoduché, když pro vztah jako takový uděláte vše, a odejdete včas, dokud si nestačíte ublížit, můžete být dál přáteli a nepokazíte si to krásné, co bylo,“ prozradila na závěr.

 



Přečtěte si
eisenbieger
3. 4. 2016 • 10:45

jeeee baby se tady daly do sebe a pani s drdolem kterej nosivala moji ucitelka v padesatech letech si jede zaschukat za cernejma tak jak to udelele adamcova nebo ta to dejdara , to jsou baby ktery chteji dlouhyho jinak nejsou ve svy kuzi....vzdyz uz nakyho mela kterej byl o pul metru vetsi ....adamcovo schukezni slovena ta je uplne nadrzena na delsi o tom se mluvi po cely praze a zanakovej vysych stunda a to svedi a jak...muzu votom napsat knizku , kdyz jsem byl mladej vyschukal jsem takych stovky.

ararat
3. 4. 2016 • 09:02

Nevím,proč se tady chlubíš,že jsi byla na Matějské pouti?Koho to vlastně zajímá,nebo jsi zažila sedmý div světa? No že jsem goolovala to je snad všem jasné, a nesnažila jsem se na rozdíl od tebe,já se nemusím snažit,je to pro mě přirozenost.. Že neznáš tenhle rozdíl co je hold nebo holt je pravdou,již jsem ti to tady vytýkala,ale bohužel neznáš češtinu je evidentní. UBOŽAČKO. Tak běž raději na Matějskou pouť místo toho agresivního psaní.

-bello-
3. 4. 2016 • 02:11

ararat nikdy jsem nezaměnila hold x holt, holt v tom máš bordel. Zatímco tys tady gůglovala ve slovníku snažíc se o inteligentno, já lítala na atrakcích na Matějské. A bylo to žůžo !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.