Vendula (44), vdova po Svobodovi (+68): Pistolí na sebe mířil často! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vendula (44), vdova po Svobodovi (+68): Pistolí na sebe mířil často!

Vendula přiznala tajemství vztahu s prvním manželem.
Vendula přiznala tajemství vztahu s prvním manželem. (Aha! - Pavel Machan, Tomáš Vrbenský, Profimedia.cz)

Neděle 28. ledna 2007 byla pro Vendulu Svobodovou Pizingerovou (44) jedním z nejhorších dní v životě. Našla totiž svého muže Karla Svobodu (†68) před jejich jevanskou vilou v tratolišti krve. Až teď ale dokázala veřejně přiznat, že slovo sebevražda slyšela z jeho úst už dříve!

„Vjela jsem autem na dvůr, vzala jsem si syna do náruče a šla jsem směrem ke dveřím, kde jsem viděla, že můj manžel leží na zemi. Problesklo mi hlavou, jestli uklouzl, jestli si ublížil, jestli se opil...“ tak Vendula začíná popisovat hrůzný zážitek. „Když jsem viděla, že má v ruce zbraň, tak jsem věřila, že se zabil, protože tím vyhrožoval,“ šokuje.

Mířil na sebe

Přestože slýchala věty, ve kterých uvažoval o tom, že si sáhne na život, doufala, že to neudělá. Vždyť spolu měli vytouženého, v té době ani ne dvouletého syna Jakuba. „Je těžké posoudit, do jaké míry jsou tyhle věci demonstrativní a teatrální a do jaké míry jsou pravdivý. Ale Karel někdy chodil s pistolí a mířil na sebe,“ zamýšlí se Vendula.

Dítě ho rušilo

„Na jednu stranu jsem cítila, jak mě chce mít u sebe a jak mě potřebuje, a na druhou stranu mě od sebe odháněl. Dítě ho taky rozrušovalo. Kuba byl malej, lezl po čtyřech, tahal za nějaký kabely... Jeho pak už vykolejilo všechno – třeba, že k nám domů přišli řemeslníci,“ vzpomíná Vendula na prvního manžela ve své 13. komnatě, která se vysílala na Velký pátek.

Druhý manžel ji bil! 

Necelý rok od Karlovy smrti Vendula poznala podnikatele Patrika Auše (37). Bohužel ani tenhle svazek jí štěstí nepřinesl. „Měla jsem švába na mozku a chtěla jsem se zbavit toho, že jsem vdova,“ vysvětluje Vendula, proč se tak rychle podruhé vdala. Jenže problémy ve vztahu vyvrcholily tím, že ji prý Patrik začal bít. „Věděli to moji přátelé, ale já měla strach zavolat na policii, protože jsem se bála, že se to dostane na veřejnost. Ale dneska už je to několik let a já to říkám i kvůli ostatním. Protože vím, jaký je to pocit, když se vám rozsvítí jméno na telefonu a vy dostanete strach,“ říká dnes.



Přečtěte si
kiwi65
30. 3. 2016 • 22:10

Takovou kobylu a vyžírku mít na krku tak se picnu taky....

mandat
30. 3. 2016 • 18:31

Vsadim se, ze take casto miril na ni.Je to bestie, znauzila jeho jemno a parazituje na vsem, na cem se da.Od jeho smrti je dvakrat vdana,tak snad uz by se ji ani nemelo rikat, ze je jeho vdova.Vzdyt se stacila znovu vdat, rozvedla se, mela x afer a ted je opet vdana, tak dejte panu Svobodovi pokoj.

adjacky
30. 3. 2016 • 14:04

Je to hnusná špína ted se bude ohánět že p.Svoboda byl blázen opak je pravdou /ona je bezcitná osoba hlavně že si užívá života s nějakým tydýtttttttt ale promne je stále vražedkyně a jen ona muže zato že ten dokonalý člověk se zastřelil jen kvůli ní i když já nechápu proč to udělal a asi se to nikdy nedozvýme že jo Svobodko.......K vůli tobě bych ani nestihl se vysra----- hov ------no ještě bych ho po tobě hodil..... Jsi prostě umne zlatokopka k terá jen využívá nic víc....

ivoadler
30. 3. 2016 • 10:34

Určitě byla po každém manželství velice šťastná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.