Vévodkyně Kate se klepe strachy, jde po ní duch! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vévodkyně Kate se klepe strachy, jde po ní duch!

Kate Middleton je vyděšená ze setkání s duchem.
Kate Middleton je vyděšená ze setkání s duchem. (Foto Profimedia.cz)

Kate Middleton (33)  má pořádně nahnáno. Kvůli řádění nadpřirozených sil se bojí trávit noci v Kensigtonském paláci, který chce nechat spirituálně vyčistit. Čí duch ji tedy tolik děsí?

Duchem, který pronásleduje manželku prince Williama je prý slavná Wallis Simpsonová, který svedla krále Edwarda VIII, aby se kvůli ní vzdal roku 1937 trůnu.

Kate prý zažila mnohokrát pocit, kdy jí zničehonic obestoupil podivný chlad, slýchala i divné věci, ale dlouho si to přičítala jenom stáří domu. „Ale jedné noci poté, co se vysprchovala, objevila na zrcadle v páře napsané písmeno " W". Myslela si, že to byl Will. Ale ten to popřel,“ prozradil zdroj novináři Miku Walkerovi.

Podivné události se navíc odehrávají čím dál častěji. „O pár dní později se to objevilo znovu. Tentokrát ale vedle toho" W" bylo ještě " S". Kate si proto myslí, že se jí pokouší kontaktovat Wallis Simpsonová,“ prozradil zdroj s tím, že vévodkyni to opravdu vyděsilo. Podle informací webu denik.sip.cz se vévodkyně rozhodla nechat palác spirituálně vyčistit.



Přečtěte si
mandat
29. 3. 2016 • 14:40

Je to nafrnena diktatorka,nastvana, ze William odjel na svatbu sve byvale pritelkyne a zustala na velikonoce doma a sla trucovat k rodicum.

stekajicikocka
29. 3. 2016 • 14:37

U nás v bytě to asi taky není všechno s kostelním pořádkem. A není se co divit / zesnulý otec byl psychicky nemocný, disociál jako trám, sestra je bohužel po něm, a jak se říká " ta ani dobře neví co činí", pak je tu exmanžel, kterému dělá radost dělat naschvály i když tím někdy velmi poškozuje vlastní děti ,je jeho prioritou udělat zlo bývalé ženě. Zlo tedy může být vysíláno z více stran, a i poměrně silná osobnost má někdy co dělat, aby vše dobře zvládla.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.