Tereza Kostková (39): Jak se sebrala z rozvodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tereza Kostková (39): Jak se sebrala z rozvodu!

Tereza Kostková je teď krásnější, než kdy předtím!
Tereza Kostková je teď krásnější, než kdy předtím! (Foto Aha!)

Cenu nedostala, ale zářila jako sluníčko. Tereza Kostková (39) budila na předávání Cen Thálie i na večírku největší pozornost. Muži kolem ní kroužili jako planety kolem zmiňovaného Slunce.

Rozvod Kostkové viditelně ulevil. Herečka je nyní samý úsměv, což ukázala o víkendu i na velkém divadelním svátku. A její veskrze pozitivní záření přitahovalo lidi ze showbyznysu jako magnet. Hlavně tedy přítomné pány.

Tereza se netají tím, že před třemi lety dala ještě manželství s režisérem Petrem Kracikem (57) šanci. Krizi chtěla zažehnat. „Řešili jsme s Petrem nějaký rodinný problém,“ přiznala tehdy Tereza, když s Kracikem zvolili rozluku.

Jenže rozdíly mezi tehdy ještě manžely se neustále prohlubovaly. I když Kostková, která má před očima 43 let trvající vzorové manželství svých slavných rodičů herců Petra Kostky (77) a Carmen Mayerové (71), nechtěla utíkat z boje, nevyšlo to. „Už to máme uzavřené oficiálně i sami před sebou,“ říká herečka.

Jako by se tím rozhodnutím celá vykoupala v živé vodě. A kdo ví, třeba jí její esprit přinese i skvělou roli a příští rok možná právě Cenu Thálie. Pozornost mužů si letos rozhodně získala. Je krásná, doslova září a chlapi usilují o její úsměv. Je znát, že se z rozvodu dostala a začíná nový život.



Přečtěte si
ararat
29. 3. 2016 • 17:13

tlustoprdko,nevyjadřuj se k něčemu čemu nerozumíš

-bello-
29. 3. 2016 • 14:35

eisenbieger jen blb a údajný švýcarský imigrant od Benešova může říct, že Kracík je podřadnej režisér!

-bello-
29. 3. 2016 • 14:32

Tereza Kostková byla v rozvodovém řízení dnem své svatby. Nevím, co se na tom, že to mají na papíře změnilo Kromě toho je furt stejná

babapsi
29. 3. 2016 • 14:22

Dlouhé roky nás "živíte" tím, jak se terezka rozvádí,dává znovu dohromady, a zase rozvádí, je to nechutné, tolik ženských je rozvedených a zde je to stále dokola, ona šeredná a protekční, a on odporný, že bych o něj ani kolo neopřela! Ono to bude asi tím,že terezka nemůže znovu sehnat obtahováka! Ale dejte nám už s ní pokoj, vypadá jako háravá fena !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.