Zdeněk Troška - Rozčílil ho kravál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zdeněk Troška - Rozčílil ho kravál!

S původním Limonádovým Joem Karlem Fialou (vpravo) si povídal režisér Zdeněk Troška, i když mu vadila hlučná produkce skupiny Turbo.
S původním Limonádovým Joem Karlem Fialou (vpravo) si povídal režisér Zdeněk Troška, i když mu vadila hlučná produkce skupiny Turbo. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Legendární klub Limonádový Joe má za sebou náročné oslavy desátých narozenin. A že při nich bylo rušno! Jeden z hostů, režisér Zdeněk Troška (53), se durdil, že si kvůli hlasité hudbě kapely Broky nemůže povídat s kamarády, a hrozil proto násilím!

„Jestli to neztišíte, vytáhnu pojistky,“ čertil se naoko. Členům kapely Turbo, která se večírku také zúčastnila, ale hlučná hudba nevadila. Už 31. května ve stejném klubu totiž pokřtí svou desku, a tak byli rádi, že mohou poznat akustiku klubu.

Narozeniny Limonádového Joea moderoval stále vitální Jan Přeučil, který se pozdravil i s kolegou hercem Jiřím Krampolem a jeho ženou Hankou. „Podávali jsme flambovaného krocana a většině hostů se dělaly boule za ušima,“ chlubila se produkční večera Lída Mahlerová. Na akci samozřejmě nemohl chybět původní Limonádový Joe Karel Fiala, který zazpíval i písničku z legendárního filmu, ve kterém si kdysi zahrál i hlavní roli.

25.4.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.