Marta Vančurová o vztazích: Nejdůležitější je rozchod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marta Vančurová o vztazích: Nejdůležitější je rozchod!

Marta Vančurová promluvila o vztazích.
Marta Vančurová promluvila o vztazích. (Foto: Herminapress.cz)

Herečce Martě Vančurové (67) manželství s uznávaným kameramanem Janem Malířem nevyšlo. Do dalšího manželství už se nehrnula. S odstupem času promluvila o důvodech, proč zůstala sama.

Martě Vančurové se vždy líbily francouzské filmy, kde lidé brali vše ležérně a měli se rádi i po rozvodu, jenže sama ví, že ve skutečném životě to tak nejde. „Jak se říká, odpustit se dá, zapomenout ne. Protože ty věci tam pořád jsou, protože se staly, protože byly vyřčeny,“ vysvětluje a dodává, že právě proto je důležité, jak se lidé rozejdou.

S Janem Malířem má Vančurová jejího jediného syna Jana. Rozvod přišel v době, když mu bylo třináct let a synovi začínala puberta. Tehdy mu herečka musela být otcem i matkou v jedné osobě. „Někdy jsem chtěla, aby někdo přišel a já na něj na chvíli mohla všechno naložit a odpočinout si,“ svěřila herečka v rozhovoru pro týdeník Téma. Nikdo takový ale nepřišel. „Honzík byl pro mě prvořadý a nějak jsem si to ani neuměla představit,“ dodala.

 



Přečtěte si
-bello-
28. 3. 2016 • 01:25

Já ji nemusím, je taková jednotónová , ale ustojím ji. Když byla sama s dospívajícím klukem a k tomu onemocněla rakovinou a ten chlap se s ní asi rozcházel drsně / u ní si to neumím představit/ tak je to pak život na houby.Neměla zůstat sama, ale po té operaci asi taky se chlapi nehrnuli, bych řekla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.