Olivia Newton-John z Pomády je v šoku: Mrtvý exmilenec žije! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Olivia Newton-John z Pomády je v šoku: Mrtvý exmilenec žije!

Olivia Newton John a John Travolta
Olivia Newton John a John Travolta (Foto: Profimedia.cz, Twitter)

Prožila s ním devět let hluboké lásky. Když v roce 2005 její milenec beze stopy zmizel a prohlásili ho za mrtvého, mohla si Olivie (67) oči vyplakat.  A teď zřejmě pláče znovu…

Jejím milým byl kameraman korejského původu Patrick McDermott (58), který zmizel v roce 2005 z rybářského výletu v Kalifornii. Ukázalo se ale, že režisér byl jen krůček od bankrotu a měl mnohamilionové dluhy. To už je dobrý důvod pro fingovanou smrt.

Poprvé ho novináři z NBC vypátrali v mexickém zálivu Sayulita, kde žil pod svým původním jménem Pat Kim a živil se pronajímáním lodí. Tehdy se stihl vytratit. Jeho zatčení se však zřejmě už blíží. Jde po něm americký vyšetřovatel John Nazarian. „Mluvil jsem s mnoha místními lidmi. Téměř všichni ho tady znají,“ prozradil vyšetřovatel, jak pokračuje pátrání v okolí mexického města Cabo San Lucas. Bývalá láska Olivie Newton – John se má zřejmě dobře. „Má novou dívku z Evropy, která hovoří se silným německým přízvukem a hodně s ní cestuje podél pobřeží zeleným VW,“ popsal Nazarian a dodal, že režisér na útěku už se dokonce podepsal na zeď místní restaurace El Pescadero.

 

 

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.