Hvězda Přístavu Hrachovcová (41): Válela se v bahně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hvězda Přístavu Hrachovcová (41): Válela se v bahně!

Kateřina se musela kvůli natáčení válet půl hodiny v bahně.
Kateřina se musela kvůli natáčení válet půl hodiny v bahně. (Archiv Kateřiny K. Hrachovcové)

Dvě hodiny stresu, zimy a tuny bláta! Tak by se dala popsat nejnáročnější scéna seriálu Přístav, ve které musely být hlavní aktérky Kateřina Kaira Hrachovcová (41) a Betka Stanková (36) dokonce zastoupeny kaskadéry.

„Pro všechny to bylo o to nepříjemnější, že se točilo v exteriérech od sedmi hodin ráno. A protože bylo začátkem února, venkovní teplota nepřesáhla pět stupňů,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu.


Natáčení bylo náročné nejen pro štáb a kaskadéry, ale hlavně pro představitelku bláznivé Mileny. „Kateřina byla sice při scéně, kdy ji má srazit auto, zastoupena kaskadérkou, ale při detailních záběrech, jak leží v blátě, už musela točit sama. A válela se v něm v zimě přes půl hodiny,“ svěřil zdroj s tím, že herečka všechny na place překvapila. „Zvládla to na jedničku, vůbec na nic si nestěžovala, i když mohla. Nikdo by s ní v tu chvíli určitě neměnil,“ dodal zdroj.

Extrémní natáčení
Kvůli nejlepším záběrům se musela kamera i s režisérem přesunout na vodu. Aby to bylo vůbec možné, musel se udělat provizorní ponton. Vstoupit na něj ale chtělo taky dávku velké odvahy.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.