Vévodkyně Kate ve střehu: Konkurentka v rodině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vévodkyně Kate ve střehu: Konkurentka v rodině!

Fotografie
Fotografie (internal)

Vévodkyně Kate (34) bystří. Dlouho platila za nejkrásnější členku britské královské rodiny, jenže to už brzy může být minulost. V rodině jí totiž roste pořádná konkurence.

Podle magazínu Tatler může post »největší krásky rodiny« připadnout Amelii Windsor (20). Ta je nejenom krásná, ale i skromná. „Ano, jsem členkou královské rodiny, ale nepronásledujte mě kvůli tomu,“ vzkázala fanouškům prostřednictvím sociální sítě.

Amelie je vnučkou vévody z Kentu (80), který je bratrancem královny Alžběty II., vzhledem k tomu, že v pořadí následnictví na britský je až na 36. místě, může skutečně soutěžit tak maximálně o post největší krásky. Nicméně Britové už ji berou jako novou celebritu z královských kruhů a vzhledem k její skromnosti, se může klidně stát, že dosáhne větší obliby než právě vévodkyně Kate, na jejíž chování se v poslední době čím dál častěji snáší kritika.

 



Přečtěte si
kolemdokola
26. 3. 2016 • 18:33

Podpořte demonstraci v Praze za naši Českou republiku pro nás. Postavte se proti zatýkání vlastenců.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.