Premiéra nové české komedie Dvojníci: Krainová odflákla Prahu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Premiéra nové české komedie Dvojníci: Krainová odflákla Prahu!

Premiéra filmu Dvojníci.
Premiéra filmu Dvojníci. (Foto Aha! – Pavel Machan, herminapress.cz, profimedia.cz)

Nemá daleko ke schizofrenii! Ondřej Sokol (44) si ve filmu Dvojníci střihnul dvojroli. Situace, kdy se na vás z plátna smějí dva Ondřejové, jsou sice vtipné pro diváky, ale pro herce to nebyl žádný med. „Bylo to skutečně náročné natáčení, i když jsme používali triky,“ svěřil deníku Aha! Sokol s tím, že po natáčení se prý přistihl, jak mluví sám se sebou! Na slavnostní premiéře měl ale úplně jiné starosti... 

Ondřej Sokol (44) - Táta, nebo milenec?

Herec byl před promítáním filmu nesvůj. Obával se totiž, co na výsledek řekne jeho doprovod – krásná slečna, která na něm mohla oči nechat. Že by si opět našel mladou milenku? Kdepak! „To je moje dcera. Přišla se podívat na film, dá si limonádu, něco na zub a pojede hezky domu,“ řekl táta Sokol a ochranitelsky svou šestnáctiletou Ester přitiskl k boku.

Simona Krainová (43) - Bez kabelky...

Na slovenskou premiéru Dvojníků, která o týden předcházela české, se modelka, jež ve filmu hraje barmanku, vyfikla tak, že svými doplňky dokonce zastínila i bývalou první dámu Livii Klausovou (72). Měla kabelku Chanel za 40 000 Kč a luxusní hodinky Hublot (model rating Grey King Gold) v hodnotě 660 000 Kč! Do kina v pražské Hostivaři přišla v bundě a kabelku nechala doma. Jen hodinky měla stejné.

Michal Suchánek (50) - Kde končí »Suchošovi«

Jakub Kohák(41) všude rozhlašuje, že vyfoukl roli Michalu Suchánkovi. Ten se na výsledek snažení svého kolegy přišel podívat i s celou rodinou. V sále zabrali skoro celou řadu! Manželka Renata (55), syn Jáchym (18) a dcera Berenika (19) si totiž s sebou vzali ještě kamarády. Na afterparty se ale vůbec nezdrželi.

Jitka Schneiderová (42) - »Tančila« sama

Sama jako kůl v plotě byla ve středu večer hvězda taneční soutěže StarDance Jitka Schneiderová (42), která si zahrála manželku »hodného« Sokola. Herečce to sice nesmírně slušelo, měla dokonce vlasy načesané od profesionála, ale nikdo ji nedoprovázel. Svého partnera Lukáše, jehož vyvedla na letošní předávání Českého lva, nechala tentokrát doma.

Jaromír Hanzlík (68)- Nenápadná hvězda

V sále zcela nenápadně zasedl v premiérovém publiku také Jaromír Hanzlík (68) s manželkou Lenkou. Hvězdný herec se choval, jako by tam ani nebyl. V Dvojnících totiž nehraje, přišel na premiéru »jen« jako divák. A nechtěl zbytečně odvádět pozornost od svých kolegů.

Učitel kontra zlodějíček

Honza Rambousek je svým způsobem sympatický podvodník, který je v podsvětí ceněný jako odborník na zámky, počítače, elektroniku a auta. Právě mu teče do bot, protože ho má v hrsti mafián Vytloukal kvůli velkým dluhům. Pokud Honza neukradne z galerie obraz Dívky v modrém, tak je s ním amen. Zachrání ho náhoda – do cesty se mu připlete jeho dvojník, středoškolský profesor Richard Prospal, pedant a slušňák k pohledání, a těm dvěma se zázračně změní život. Zatímco si Honza užívá v Richardově kůži doma i ve škole, Richard je pronásledován mafiány, protože mu nevěří, že není Honza...

Skutečný dvojník

Na některé scény byl najatý Michael Hýža, který má prý stejný tvar lebky jako Ondřej. „Ve filmu mě bude vidět někde z boku, shora, zezadu, ale nikdy ne do obličeje,“ říká ajťák ze Zlína, který jako by z oka vypadl Sokolovi.



Přečtěte si
mirkazam
22. 3. 2016 • 15:09

teriyaki...přesně,zamilovaný ješita do sebe.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.