Klus dostal cenu za nic. Takhle to dál nejde! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Klus dostal cenu za nic. Takhle to dál nejde!

Loni v září Klus ohlásil roční pauzu.
Loni v září Klus ohlásil roční pauzu. (Foto Aha! – Pavel Machan, Profimedia.cz, ara)

Ačkoliv Tomáš Klus odehrál svůj poslední koncert loni v září, v umělecké anketě Žebřík opět získal ocenění pro nejlepšího zpěváka. Dovolená mu zřejmě svědčí, ale je na čase přestat se schovávat.

Sám zpěvák vnímá výhru v Žebříku jako podnět k návratu. „Mám takový až ´politický pocit´, že těžím z něčeho, co jsem neudělal. Ale jsem rád, že se na mě nezapomnělo. A beru to tak, že naše poslední deska (Anat život není, pozn. red.) není tak špatná, jak se o ní psalo," řekl na Aktuálně.cz.


Klus, kterého lze nyní vidět v televizním seriálu Na vodě, plánuje ukončit uměleckou pauzu v říjnu. Zkoušení na turné po českých kulturních domech, které na podzim odstartuje, už je v plném proudu. Odpočinek Klusovi zřejmě prospěl. „Rozhodl jsem se trochu zprofesionalizovat sám sebe, takže moje kariéra už bude plně v mých rukách,“ prozradil odhodlaně s tím, že už pracuje na nových písních a nehodlá zakrnět jako někteří z jeho kolegů.



Přečtěte si
6010
21. 3. 2016 • 08:45

No já nevím, já mu na chuť nepřišla, ale jako si každá nemovitost najde svého kupce, tak je to zrovna se zpěváky.Nekomu se líbí, hlavně těm mladým husičkám a my starší máme svého Káju, nad něho není .

-bello-
20. 3. 2016 • 12:26

Přijde mi, že je (zatím ) Klus sám k sobě férovej a v názorech stabilní ( ta jeho holka se má , myslím, že on je hodně zodpovědný partner Vyhrál Slavíka a nešel cestou komerce . Slavíka pěkně natřel, což asi dodnes Slavíkové hvězdy nevydejchaly. Dostal ocenění Nejlepší zpěvák a vidíte snad, že by si čechral pírka?Naopak, cítí to jako nepatřičné, tedy že musí zabrat. Taková nějaká Lúca Vondráčkovic sem jezdí šišlat ty svoje skvosty až z Kanady a jak je rok dlouhej nikdo o ní neví (pokud nekojí, nepeče buchty. ...) ocenění dostává a nemá ten pocit a jsou i další. Klus je ve svém spokojenej, je to písničkář, nemusí z pódia řvát. A neomílá furt to samý , co je slyšet v každém obchoďáku : L.Bílá, Gott, ml. Vondráčková , furt stejný tralal, trala Klus zaujal , je autorskej a dávám mu

xcarodejka
20. 3. 2016 • 11:26

Zpěvák nemusí mít velký hlas, ani Dylan ho nemá. Ale měl přinést něco nového.Je přínosem být originální a představit něco nového. To se v případě Kluse určitě i

stekajicikocka
20. 3. 2016 • 11:22

To platí spíše promGotta. ten nezaložil rodinu, jelikož je nejen egoista, ale přímo postižený slavomanem.Řekla bych,že je to psychická porucha. Klus něco sám tvoří, nepřebírá cizí originály. Na těch KG stavěl v době minulého režimu.

mirkazam
20. 3. 2016 • 11:19

bestteckaiie...tak nevím ,jestli je to charisma,ale mě to připadá,že je tento afektovaný panák zamilovaný hlavně do sebe...a jeho ,,tvorba "..bez komentáře !!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.