Vdova Rezková (47): 12 let po sebevraždě Brabce skončila na psychiatrii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vdova Rezková (47): 12 let po sebevraždě Brabce skončila na psychiatrii!

Šárka Rezková skončila s depresemi v léčebně.
Šárka Rezková skončila s depresemi v léčebně. (Foto jiribrabec.com, Profimedia.cz, ara)

Už nezvládala boj s depresemi, a proto nastoupila do léčebny! Šárka Rezková (47) je už několik dní v péči psychiatrů. „Bolest mé duše se už nedala snést,“ řekla unaveným hlasem do telefonu, když jsme jí chtěli gratulovat ke včerejším 47. narozeninám.

„Nechci říkat, kde ležím, ale starají se tady o mě hezky. Pevně věřím, že léčba zabere a já se zase vrátím do normálního života,“ prohlásila zpěvačka, která má problémy s depresemi řadu let. Loni na podzim ale zesílily natolik, že už nestačila jen léčba pomocí medikamentů předepsaných od lékaře.


„Teď je ta nejlepší doba na léčbu. Syn Dominik chodí do školy v Nizozemsku, je tam s ním i můj partner Mirek. Starší kluci jsou samostatní, ti to beze mě chvíli zvládnou. Těším se, až mi bude dobře, mám velké plány. Chci dotočit desku, chci koncertovat… Držte mi palce a všechny pozdravujte,“ rozloučila se do telefonu Rezková.

Onemocněla po smrti manžela
Zpěvačka psychicky onemocněla poté, co na podzim roku 2003 spáchal sebevraždu její manžel, country hudebník Jiří Brabec. „Od Jiřího smrti jsem dělala hrdinku, která všechno zvládne, nepotřebuje pomoci a vše drží v sobě. A to je ten největší průšvih! Takhle jsem to držela několik let, aniž bych si nechala odborně pomoci. A zadělala jsem si tak na psychické onemocnění... Co jsem nastudovala, tak se s tou nemocí musím naučit žít. Já nebudu odkrývat, co je to za nemoc, beru nějaké léky, jsou v tom i antidepresiva,“ řekla na podzim Rezková v rozhovoru pro deník Aha!.



Přečtěte si
antonuis.j
17. 3. 2016 • 19:59

Nejlepší je její hláška, že dělala hrdinku a všechno držela v sobě. Léta jen fňuká do bulváru a lže, jednou utíká do NIzozemska, podruhé nemůže pracovat a musí ji živit syna bla bla bla.. a s těmi koncerty a deskou mi taky připomněla Bartošovou, ta měla stejné "plány". Rezková nazpívala "Borůvkovou" a to je vše. Žádná extra zpěvačka není a hlavně je trapná, jak se pořád lituje v AHA a Blesku a kničí, ať zůstane v blázinci a bude mít klid ona i ostatní.

mandat
17. 3. 2016 • 09:42

Presne tak, ta zenska v zivote nikdy nic nedokazala.

mandat
17. 3. 2016 • 09:31

Komediantka, chlasta a bere drogy.To nema ze smrti Brabce nic spolecneho.Ani se neumela postarat o psa,co si koupila, je to zavisla zenska.Nespolehliva a ulhana.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.