Petr Stach alias kapitán Anděl: Chodí do baru pro gaye! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petr Stach alias kapitán Anděl: Chodí do baru pro gaye!

Herec Petr Stach, který je velmi oblíbený ze seriálu Případy 1. oddělení, rád navštěvuje gay bar.
Herec Petr Stach, který je velmi oblíbený ze seriálu Případy 1. oddělení, rád navštěvuje gay bar. (Foto Aha! - Martin Hurda, ČT1)

Poté, co Petr Stach (41) čelí nařčení, že je na kluky (Aha! včera informovalo), objevila se dva roky utajovaná fotografie. Kapitán Anděl z Případů 1. oddělení je na ní v podniku, kde se scházejí gayové a lesbičky!

„Petr je zde častým hostem. V gay komunitě o jeho orientaci všichni víme. Není zač se stydět, proto je nám divné, že to ještě nepřiznal,“ řekl deník Aha! návštěvník Q café v centru Prahy.

Přesto herec o své sexuální orientaci stále mlží. „Jsem nezadaný, užívám si svobody,“ odpovídá Stach na otázky, jak je to s jeho partnerským životem. Fotografii nechal bez komentáře, stejně jako tvrzení svého spolužáka z DAMU, režiséra Jiřího Adámka (39), že je přiznaný homosexuál.



Přečtěte si
antonuis.j
16. 3. 2016 • 17:35

No a co, i kdyby byl gay, je to jeho věc a nikomu tím neubližuje. A do gay byru klidně třeba může chodit pokecat s kamarádama, o co go. Přijde mi jako sympaťák chlap a jeho sexuální zaměření je jen jeho věc.

-bello-
16. 3. 2016 • 13:16

No a co, tak chodí do gay baru. No a co, tak je gay.Co je komu do toho? Lidi mají chodit s lepicím štítkem na čele "jsem hetero " , nebo " jsem gay" , "jsem lesba " , " jsem bi " ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.