Opalovačka v soláriu? Mrkněte, jak můžete dopadnout! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Opalovačka v soláriu? Mrkněte, jak můžete dopadnout!

Judy se zamilovala do umělého sluníčka. Podívejte se jaké to má následky!
Judy se zamilovala do umělého sluníčka. Podívejte se jaké to má následky! (Foto facebook)

Mnoho z nás má celoročně opálenou pokožku a to díky umělému sluníčku, které navštěvujeme v solárních studiích. Na svou krásnou snědou barvu můžete pěkně doplatit…

Solárium milovala i maminka dvou dětí z Indianapolis, která se dlouho vystavovala slunečnímu záření a to bez jakékoli ochrany. Doplatila na to tím, že dnes bojuje s rakovinou kůže! Vše začalo tím, že se jí těle objevily zvláštní skvrny, které lékaři po vyšetření vyhodnotily, jako příznak rakoviny kůže.

Na svůj profil na Facebooku zveřejnila hned několik fotografií, které jsou opravdu šokující a zobrazují problémy, se kterými se nyní potýká. Na těle měla neskutečných dvacet tři skvrn, které bylo nutné odstranit.

„Slyšela jsem, že příliš mnoho lidí říká, že se cítí lépe po tom, jak vypadají, když jdou ze solária, nebo poté co se celé hodiny opalují venku. Tak se podívejte na mé fotografie, jak jsem dopadla. Snad vám to otevře oči,“ napsala Judy na svůj Facebook.

 

 

Přečtěte si
dandova
25. 5. 2016 • 19:25

Ne každá je taková kr áva jako Judy, která evidentně nezná míru.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.