Solaříková z Ulice o depresích: Mezi krabičkovou dietou a čokoládou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Solaříková z Ulice o depresích: Mezi krabičkovou dietou a čokoládou!

Patricie Solaříková
Patricie Solaříková (Foto: Krav Maga Global, Avon)

V nekonečném seriálu Ulice se sedmadvacetiletá herečka objevuje už 12 let. Málokdo z diváků ovšem tuší, jaké duševní běsy se skrývají za její usměvavou tvářičkou...

Příšerné depky začaly v době, kdy Patricie nosila o deset kilo víc než dnes. "Snažila jsem se zhubnout pomocí krabiček, ale vždy jsem je snědla najednou. A když jsem zase někde četla, že jsem tlustá, tak jsem snědla čokoládu. Nebyla jsem sama se sebou spokojená," práskla na sebe herečka v Blesku. Naštěstí ale potkala muže svých snů a váha tak šla brzy dolů: "Láska dělá divy!"



Přečtěte si
eisenbieger
15. 3. 2016 • 15:10

Holka , musis vymrdavat s tema pravyma jinak te nebude videt ...ta kunditschka se ted nesmi zastavit . Holit , holit aby byla pekna do hladounka vyholena ...a pak pri nakym drinku tomu pravmu reziserovi poseptat ,,holim si ji ted denne do hladounka a cely den mi svedi ,, pak uz se to bude jen hrnout praci. Dej mi vedet kocka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.