Bolek Polívka (66): Jeho Marcelka kšeftuje s pozemky. Dohnaly ji do práce rodinné dluhy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bolek Polívka (66): Jeho Marcelka kšeftuje s pozemky. Dohnaly ji do práce rodinné dluhy?

Marcela a Bolek v celé své kráse.
Marcela a Bolek v celé své kráse. (Marek Pátek / Aha)

 Životní partnerka herce Bolka Polívky (66), který v je v poslední době mj. hvězdou v seriálu Případy 1. oddělení, si našla zaměstnání! Marcela Černá (44) teď pracuje jako realitní makléřka. Dohnaly ji do práce velké dluhy, které za sebou s Bolkem nechali na farmě v Olšanech na Vyškovsku?

Dokud rodinná farma fungovala, pracovala bývalá servírka Černá na ní. Ale vzhledem k tomu, že společně s Bolkem zanechali na farmě dluhy za 40 milionů korun – a ta tedy putovala do konkurzu – našla si Marcela raději práci. Evidentně nechce spoléhat na to, že Bolek uživí rodinu z honorářů, byť jsou sebelepší, nikoli však pravidelné.

„Pocházím z Olšan, vesnice Bolka Polívky. Dnes jsem při cestě z Rousínova do Olšan natrefil na reklamní plochu realitní společnosti a jako makléřka zde byla uvedena paní Marcela Černá. Ano, ta paní Černá, která má s Bolkem Polívkou tři děti. Bolek asi pravděpodobně na tom není finančně moc dobře a tak se paní Marcela vrhla do vod realitních,“ napsal deníku Aha! čtenář Daniel a poslal také fotografii billboardu. Na ní je skutečně velká fotografie Marcely Černé s telefonním číslem a e-mailovou adresou.
Černá v současné době nabízí k prodeji dva pozemky v Bučovicích na jihu Moravy. „Jeden má rozlohu 602 m² a druhý 3753 m², chcete se přijet podívat?“ sdělila nám po telefonu Polívkova partnerka. Mimochodem, Bučovice jsou od Olšan, kde s Bolkem provozovali farmu, vzdálené pouhých 20 kilometrů.

 

Prodej farmy odložen
Prodej bývalé farmy Bolka Polívky je odložen minimálně do 28. dubna. Žádný ze zájemců totiž nesložil v prvním kole tříkolové elektronické aukce kauci 300 000 korun. Podle Petra Charváta z realitní společnosti Gaute ale zájemci jsou a teď s nimi bude majitel nemovitostí i realitní společnost jednat o dalších podmínkách a postupu. Areál je zavřený od předloňského podzimu, protože Severočeské správě nemovitostí se nepovedlo najít nového nájemce. Firma podnikatele Alexandra Seidla farmu koupila v době insolvenčního řízení předloni v únoru za 11,5 milionu korun. Odborný posudek z roku 2013 ji ocenil na 18,5 milionu.
S Polívkou byla farma spojená dvě desetiletí, ale v roce 2012 ji začaly sužovat finanční problémy a na podzim 2012 přišel návrh na insolvenci za nesplacené stavební práce. Herec totiž nechal za evropské dotace přistavět hotel a postavit malé wellness centrum. „Přál bych si, aby farma našla kultivovaného a smělého majitele,“ řekl herec deníku Aha! na nedávném předávání Českých lvů.



Autor:  lpb

Přečtěte si
ararat
14. 3. 2016 • 22:03

INTELEKTUÁLNÍ MRDLINO copak,ty neumíš psát?

qwertina
14. 3. 2016 • 20:40

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.