»Limonádový Joe« Fiala (90): Smutná zpověď o nezdárném synovi Dluhy, drogy? To mě zabije! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

»Limonádový Joe« Fiala (90): Smutná zpověď o nezdárném synovi Dluhy, drogy? To mě zabije!

Karlem Fialou zpráva o údajných synových dluzích otřásla.
Karlem Fialou zpráva o údajných synových dluzích otřásla. (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Šok a zdrcení! To zažil legendární představitel Limonádového Joea Karel Fiala (90), když se dozvěděl o údajných dluzích svého syna Jana Fialy (48), který měl kvůli podnikání v pohostinství připravit starou sousedku o milion korun. A navíc prý sklouzl k drogám! 

„Dlouho jsem syna neviděl, protože žije někde na nějaké chalupě,“ reagoval herec překvapeně. „O jeho dluzích nic nevím. S ničím takovým se mi nesvěřil, to víte,“ povzdechl si Fiala. „Můžu vám říct, že to je zpráva pro mě přímo likvidující,“ myslí na nejhorší s tím, že se zdravím už na tom není v úctyhodném věku dobře.

„Mám devadesát za krkem. No, ve formě moc nejsem, nohy už neslouží,“ svěřila se herecká legenda, která se před časem musela vzdát i milovaných sportovních aktivit. „Tenisovou raketu jsem neměl pět let v ruce,“ prozradil Fiala s tím, že už se těší, až se udělá hezké počasí a opět odjede na milovanou chaloupku.Po nepříjemných zprávách i bude klid určitě potřebovat, protože poškozená v policejním protokolu vypověděla, že Jan měl být i drogově závislý. „Fiala se po rozvodu nastěhoval k nějaké servírce pracující na Hostibejku, která brala pervitin. Následně začal brát pervitin i Fiala a postupně nasekal spoustu dluhů,“ stojí v policejním protokolu. Syn se zatím k výpovědi paní Jaroslavy, která se krátce před svou smrtí obrátila s celou záležitostí na policii, pořádně nevyjádřil. „Teď nejsem v Praze, ale rád se k tomu vyjádřím příští týden,“ slíbil Aha! Jan Fiala.

Dluh narůstá!

Dlužná částka prý dokonce přesahuje milion. Podle výpovědi, kterou paní Jaroslava (†67) udělala půl roku předtím, než zemřela na rakovinu, půjčila Janu Fialovi ještě další peníze. Bohužel na to neměla žádný podepsaný papír. „Již předtím si ode mě půjčil finanční částku asi 150 000 Kč na uhrazení dluhu zdravotní pojišťovně. Jelikož měl miminko, tak jsem se rozhodla mu je půjčit,“ vypověděla loni v srpnu poškozená podle zápisu na policii. „Následně jsem se dozvěděla, že Jan Fiala stále dluží pojišťovně, a proto jsme z toho usoudila, že mnou půjčené prostředky užil na jiný účel,“ dodala v protokolu.



Přečtěte si
pavucinka
22. 6. 2016 • 13:26

Tak to náš otec by to vyřešil stručně " Co jsi si udělala, to máš."

pravlast
12. 3. 2016 • 11:52

Ani s papírem by nedopadla líp,zažil jsem u soudu a vím...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.