Madonně se hroutí svět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Madonně se hroutí svět!

Madonna se bojí, že přijde o syna, který by chtěl žít se svým otcem.
Madonna se bojí, že přijde o syna, který by chtěl žít se svým otcem. (Foto Reuters, EPA, Profimedia.cz)

Donedávna měla Madonna (57) všechno. Od té doby, co ji opustil syn Rocco (15), se jí ale hroutí svět. Na koncertech pláče a žal prý utápí v alkoholu!

Madonnini právníci v Londýně bojují o to, aby se její syn Rocco vrátil do USA – přestože on sám si je jistý, že chce žít raději s tátou Guyem Ritchiem (48) v Londýně. Zpěvačka zatím na druhém konci světa rozjíždí turné s názvem »Klaunovy slzy« – jak ikonické...

Svým vystoupením v australském Melbourne ale fanoušky asi moc nepotěšila. Napřed je nechala čtyři hodiny čekat. A když se konečně uráčila dorazit, přišupajdila na pódium na růžové tříkolce a místo sexy oblečku byla vyhastrošená do podivného klaunského kostýmu doplněného zářivě růžovou parukou.

V rámci komediálně laděné show si ale neodpustila srdceryvnou píseň věnovanou svému »ztracenému« synovi – slzy, které jí tekly po tváři, asi nebyly plánovanou součástí představení. Někteří fanoušci vyslovili na sociálních sítích obavy, že byla opilá. Asistenti jí přinesli panáka dokonce i na pódium! 



Přečtěte si
mandat
12. 3. 2016 • 18:49

Je to lvice, dominantni zenska, hnusna,tlusta, ted pri poslednim koncertu ukazovala sve tluste kratke nohy, des, neni soudna.Chova se vystredne a divi se,ze kluk utekl.At se stara o sve adoptovane cernousky a neotravuje.

leeloo
12. 3. 2016 • 12:15

chudinka, ta drzi pohromade uz jen silou vule...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.