Jirešová (38) z Ordinace: Detox, půst, klystýry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jirešová (38) z Ordinace: Detox, půst, klystýry!

Herečka ví, jak si udržet štíhlou postavu!
Herečka ví, jak si udržet štíhlou postavu! (Foto Aha! – Martin Přibyl, TV Nova, herminapress.cz, ara)

Pro někoho i den bez jídla je něco nepředstavitelného. Milovnice zdravého životního stylu Ivana Jirešová (38) se ale detoxikačním procedurám oddává dokonce dvakrát ročně. 

„Já to vnímám jako rychlou účinnou cestu, jak si vyčistit organismus. Detox držím pravidelně na jaře a na podzim a většinou se jedná o celý týden, kdy si dělám klystýry a piju speciální nápoje,“ svěřila představitelka ztřeštěné barmanky Lucie ze seriálové Ordinace. Pravidelně několik dnů tak přežívá bez sousta.

„První den piju vodu se zázvorem, kajenským pepřem, medem a citronem, další dny ovocné a zeleninové šťávy. A k tomu postupně přidávám suchou rýži a přepuštěné máslo ghí. Zní to možná jednoduše, ale je to docela náročné, protože tělo na to samozřejmě reaguje,“ řekla Jirešová, které se prý během půstu zdají neuvěřitelné sny. Jednou jí dokonce zčervenaly ruce! Ani to ji ale neodradilo...

Herečka se ve stravování hlídá po celý rok. „Poslední dobou nejím maso, což jsem třeba ještě začátkem prosince dělala. A vyhýbám se pečivu, hlavně bílému. Nejde o nějaký promyšlený záměr, přišlo to tak nějak přirozeně samo,“ svěřila Jirešová, která se do psychické pohody dostává už 13 let také díky cvičení jógy.

Detoxikační citronová voda

Pitím teplého citronového nápoje se zázvorem, medem a kajenským pepřem dodáváte tělu vitamin C, který posiluje imunitní systém a podporuje boj proti nachlazení. Navíc citronová šťáva pomáhá k rychlejšímu odplavení všech toxinů z těla. Kromě toho upravuje pH močových cest, takže tvoří méně přátelské prostředí pro množení bakterií. Dále stimuluje trávicí proces a přispívá i k očistě jater.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.