Tereza Kostková (39): Nečekaný rozchod a záletnická minulost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tereza Kostková (39): Nečekaný rozchod a záletnická minulost!

Herečka prožívala v manželství s Kracikem krizi, teď se rozhodli rozvést.
Herečka prožívala v manželství s Kracikem krizi, teď se rozhodli rozvést. (Aha! - Karel Kopáč, ara)

Třetí rozvod! Ten má za sebou režisér a notorický sukničkář Petr Kracik (57). Poté, co s Terezou Kostkovou před třemi roky překonali vážnou manželskou krizi, jejich vztah definitivně skončil s rokem 2015.

Do vnadné herečky se Kracik zamiloval, už když jí bylo osmnáct. Na manželství s ní si ale musel ještě 12 let počkat. Jejich vztah prošel krizí už v roce 2013, když žili několik měsíců odděleně. Přestože se mluví o tom, že rozpad manželství způsobily nevěry, Tereza to odmítá.

„Není za tím nikdo třetí. Ani z jedné strany,“ dušuje se. „Chtěli jsme udržet rodinu,“ přiznala herečka s tím, že se to nepovedlo. „Po upřímném oboustranném pokusu jsme se na podzim dohodli, že bude lepší najít jiné řešení a jinou cestu. Na konci roku jsme to potvrdili i oficiálně,“ prozradila Tereza, že po devíti letech skončilo manželství, že kterého vzešel syn Tonda (9). Dcera Petra Kostky (77) a Carmen Mayerové (71) ale není jedinou slavnou tváří, se kterou to Kracikovi nevyšlo. Režisér má slabost hlavně pro herečky...

Vilma Cibulková (52) Potratila jeho dítě

Herečka byla ještě na škole, když si s tehdy už ženatým Kracikem začala. Dokonce s ním otěhotněla, ale podstoupila potrat. Od té doby jí prý ve snu strašily děti. Došlo to dokonce tak daleko, že se pokusila ublížit si. „Zachránil ji a pak se rozvedl. Ale ona utekla s pověstí rozvracečky cizích manželství do náruče jiné, opět ženaté,“ napsala Vilma o sobě během pobytu v Bohnicích, kde se léčila ze závislosti na alkoholu.

Kateřina Macháčková (66) Vztah stále tají

Představitelka učitelky Králové ze seriálu Život na zámku je dlouhé roky bez partnera. Podle některých za to může její nešťastný vztah se svým bývalým divadelním ředitelem. „To je kdysi, někdy před lety, a já se o tom nechci zpovídat zrovna dneska,“ koktal zaskočený Kracik do telefonu jako odpověď na dotaz na románek s divadelní kolegyní. To herečka, snad aby ochránila jeho pověst, stále mlží. „Tak to nevím, kde na tohle přišel, nechápu,“ říká.

Veronika Gajerová (53) Mrazivá předpověď

S touhle herečkou strávil Kracik dlouhých 17 let a mají spolu děti Kryštofa (18) a Elišku (14). Dokonce chystali svatbu v kostele, kde si pak Kracik vzal Kostkovou. Tehdy Veronika poslala Tereze vzkaz, ze kterého dnes mrazí: „Opustí i tebe! Vzpomeneš si na mě!“ Přesto ale tvrdí, že zpětně je ráda, že se záletného režiséra zbavila.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.