Leonardo DiCaprio má povedeného bráchu – krade, fetuje a... Prchá před policií! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Leonardo DiCaprio má povedeného bráchu – krade, fetuje a... Prchá před policií!

DiCaprio konečně dosáhl na vytouženého Oscara, zatímco jeho brácha je na dně.
DiCaprio konečně dosáhl na vytouženého Oscara, zatímco jeho brácha je na dně. (Foto Profimedia.cz)

To je dvojka. Zatímco jeden platí za možná nejlepšího herce současnosti a před pár dny konečně dosáhl na vytouženého Oscara, ten druhý je feťák a zloděj, který prchá před policií. Takoví jsou Leonardo DiCaprio (41) a jeho nevlastní brácha Adam Farrar (44)!

Farrar, syn Leova táty George DiCapria (72) z druhého manželství, má trable se zákonem už léta. Několikrát byl zatčen (a pár měsíců si odseděl) za držení drog, řízení bez »papírů«, domácí násilí či krádeže. A právě kvůli nim po něm jde policie i teď.

V lednu byl totiž zatčen za drobné »čórky«, jimiž si s partnerkou Charity Moore obstarávají peníze na drogy.

Policie u nich našla zboží v celkové hodnotě 25 tisíc korun a obvinila je. Před dvěma týdny se pak závislý pár měl dostavit k soudu, jenže – nedorazil. Policie proto na Farrara a Moore vydala zatykač a nikdo, ani sám oscarový herec, netuší, kam zmizeli.

„Leo má sice svatou trpělivost, ale poslední dobou už má Adama plné zuby. Neustále si od něj půjčoval peníze, které nikdy nevracel. Pořád mu sliboval, že skončí s drogami, ale nikdy to nezvládl. DiCaprio je smířen s tím, že už mu není pomoci a zase půjde do kriminálu,“ prozradil zdroj z hercova okolí.

Byl jeho vzor, díky němu hraje

Farrarovým tátou je George DiCaprio, který si jeho mámu Peggy Farrar vzal poté, co se rozvedl s Leonardovou matkou Irmelin Indenbirken (73). Oba klučinové si byli blízcí, Adam byl pro Lea vzorem. Když se pak vrhl na herectví (v 80. letech se objevil v seriálu Battlestar Galactica), mladší bráška se rozhodl ho následovat. Ukázalo se, že má větší talent, zatímco Adam se neprosadil a skončil na drogách.

Inspiroval se bráchovým hitem?

Trošku to celé působí dojmem, že se Farrar inspiroval dějem jednoho z DiCapriových filmových hitů Chyť mě, když to dokážeš. V něm Leo hraje mladíka, jemuž se rozvedli rodiče a on se kvůli podvodům dostal do křížku se zákonem..



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.