XXL hvězda Ulice Svoboda (52): Hubne a nemá co na sebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

XXL hvězda Ulice Svoboda (52): Hubne a nemá co na sebe!

Václav Svoboda alias Lumír Nykl začal hubnout. Už nemá co na sebe...
Václav Svoboda alias Lumír Nykl začal hubnout. Už nemá co na sebe... (Foto: archiv TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Maká na sobě! Představitel Lumíra Nykla z nekonečného seriálu Ulice Václav Svoboda (52) se rozhodl zatočit s nadváhou. Pod dohledem osobního trenéra se snaží zhubnout na 100 kilo. Tím ale scenáristům pořádně zavařil. Musí jeho hubnutí zakomponovat i do děje.

Není to poprvé, co se Lumír rozhodl se svou postavou něco dělat. Před sedmi lety se herec vsadil s producentem Ulice, že za 12 týdnů shodí 12 kilo. Sázku se mu podařilo vyhrát, zhubl dokonce 15,6 kg. Jenže poté se zdravým životním stylem přestal a kila šla zase rychle nahoru.


Nyní se rozhodl tělo opět potrápit a během 100 dní se dostat pod vedením trenéra Michala Matušky na svou vysněnou váhu. „Udělal jsem teď scenáristům pěkně čáru přes rozpočet, když jsem začal opět hubnout,“ svěřil Svoboda na začátku své výzvy, do které šel hlavně proto, aby se mohl vrátit ke svým oblíbeným sportům. „Kvůli nadváze mě tak bolí klouby, že si nemůžu zahrát tenis ani fotbal,“ řekl Václav, který do toho pořádně šlape a kostymérky Ulice mají s jeho šatníkem co dělat.

Vynikající výsledky
Váha Václava Svobody při vážení 1. února činila 122 kg a od té doby už s ní pěkně zamával. „Už se dostal na 115 kilo, má minus osm centimetrů v pase a cítí se mnohem lépe. Hýbe se, jí zdravěji, cítí se zdravěji a fakt maká,“ svěřil Aha! jeho trenér Michal Matuška.



Přečtěte si
pelagie
8. 3. 2016 • 18:15

kostymérky prý mají problém , do čeho ho obléknou ? No nevím zatím jsem ho viděla stále ve vytahaném, ošuntělém triku...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.