Nový seriál Ohnivý kuře: Nenávist, láska, intriky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nový seriál Ohnivý kuře: Nenávist, láska, intriky!

Prachař a Dolanský jsou hlavními hvězdami seriálu Ohnivý kuře.
Prachař a Dolanský jsou hlavními hvězdami seriálu Ohnivý kuře. (Foto archiv FTV Prima)

Milostná dobrodružství, intriky, ale i spousta humoru a neuvěřitelných situací. To všechno jsou ingredience nového seriálu Ohnivý kuře, kterému kralují kuchaři s nálepkou Potížisti Jakub Prachař (32) a Jan Dolanský (38). Jejich minulost a sen o vlastní restauraci obrátí městečko a vztahy místních vzhůru nohama.

Mike – Michal Beneš: Jakub Prachař (32)
Mike miluje krásné ženy, dobré jídlo a peníze. Ale je to taky docela drzý floutek, co pohrdá autoritami, chová se jako pankáč. Pro dobré jídlo nebo ženy však neváhá vyvinout aktivitu!

Burák – Jan Bureš: Jan Dolanský (38)
Nejlepší kamarád Mika. Na rozdíl od něj ale nepochází z bohaté rodiny a všechno v životě si musel urvat. A tak když zdědí po strýci hospodu, je jasné, že se rozhodne rozjet ji právě s Mikem.


HOTEL GRAND

Karel Trébl: Petr Štěpánek (67)
Majitel Hotelu Grand je prvorepublikový typ hoteliéra, který se snaží vycházet dobře s hosty i personálem. Na svého syna, jeho manželku ani vnuka Trébl netrpí, slabost má pro vnučku Kláru a její dceru Didi.

Leoš Trébl: Josef Polášek (50)
Syn hoteliéra po otci nezdědil nic z jeho šarmu, spíš je Tréblovým opakem. Po smrti své první manželky, s níž má dnes už dospělou dceru Kláru, se oženil s prvotřídní semetrikou Renatou.

Renata Tréblová: Simona Babčáková (43)
Druhá manželka Leoše Trébla je ambiciózní, namyšlená, povýšená snobka, která se považuje za místní honoraci. To ona je důvodem, proč se Leoš nestýká s dcerou Klárou.

Leoš Trébl junior: David Gránský (23)
Vnuk majitele hotelu Grand Leošek je rozmazlený spratek, kterému rodiče zaplatili soukromou školu v zahraničí. A on má díky tomu pocit, že ví nejlépe, jak se dělá gastro byznys.

Robert Dražan: Pavel Batěk (41)
Arogantní šéfkuchař Hotelu Grand, který se vytahuje svými zahraničními zkušenostmi a rád se ohání nejnovějšími trendy v gastronomii. Nikdo ho nemá rád. Nejvíc bojuje s Mikem a Burákem.

Soňa: Barbora Seidlová (34)
Servírka z hotelu se snaží ulovit ženicha a do cesty jí vstoupí sukničkář Mike. Když téhle koketce někdo zlomí srdce, stane se z ní hodně nebezpečný nepřítel.
CUKRÁRNA

Klára Tréblová: Kristýna Leichtová (30)
Ledová královna seriálových Janových Lázní. Tolik místních mužů by s ní chtělo něco mít, ale ona všechny do jednoho odmítá. V 17 otěhotněla, všichni ji nutili, aby si dítě nenechávala, jenže ona si ho uhájila.

Veronika Jíšová: Lucie Polišenská (29)
Nejlepší kamarádka Kláry a spolumajitelka cukrárny je nejen specialistka na sladkosti, ale také rázná ženská a nekonečná romantička. Ale pozor, když jde do tuhého, dokáže se i poprat.

HOSPODA U SLEPIČEK

Jarda Slepička: Michal Suchánek (50)
Inženýr ekonomie a snílek, který si se svou praktickou sestrou Mankou otevřel hospodu U Slepiček. Až tehdy začal být skutečně šťastný. Jeho největším snem je malý pivovárek, kde by mohl vařit vlastní pivo.

Manka Slepičková: Lenka Krobotová (38)
Manka je ženská od rány. Je srdcem hospody. Výborně vaří, je skvělá hospodská, co nemá problém vypořádat se s opilými štamgasty a problémy všeho druhu. Nejvíc na světě touží po dítěti.

Malvína Slepičková: Linda Rybová (40)
S manželem Jardou tvoří milující se dvojici nepraktických snílků. Je propagátorkou zdravého životního stylu a tvrdě na to dost často naráží. Svého manžela podporuje absolutně ve všem.

Anna Mašlíková: Libuše Švormová (80)
Působí jako milá babička z pohádky, ale v reálu je to vypočítavá, lakotná majitelka domu, kde sídlí hospoda U Slepiček. Pro nic za nic nemá přezdívku Baba Mašle.

VEČERKA

Lieu: Viet Anh Doan (30)
Vietnamec vlastní večerku s potravinami. V rámci dobrého kšeftu předstírá, že česky nerozumí ani nemluví. I když se tváří, že neumí do pěti počítat, je chytrý jak opice a nikdy nezkazí žádnou legraci.

Hany: Ivy Hoang (21)
Místní exotická kráska, dcera majitele večerky a jeho účetní je magnet na muže. Za tímto účelem společně s Malvínou vymýšlí otec hodně krkolomné akce, které mají muže od Hany odradit.

Noční můra Mika a Buráka: Emil Macátko - Norbert Lichý (51)
Probační pracovník, který má na starost Mika a Buráka poté, co byli propuštěni z vězení. Usiluje, aby tam oba kuchaře opět dostal.



Přečtěte si
kiwi65
8. 3. 2016 • 19:47

A to si jako myslí nějaká rádobytelevize že teď hned se pomátnu a budu sledovat jejich stupidní slátaninu????Seriály bez ducha,nápadu,uměle natahovaný donekonečna,kdo by to sledoval?Podívejme se na program novy,primy,barrandova,jato furt to samý kriminálka las a něco,Ncis, atd a jede to od rána do večera.Však takovou sklatbu programů to už nemůže strávit snad ani dement.Nebo je to taktika CIA aby z nás tady udělali takový vymaštěnce jak majî v usa,aby jsme byli líp manipulovatelný.

jajas
8. 3. 2016 • 18:38

Nemůžu si pomoct, ale jakmile se v televizi zmíní o "novém super seriálu", tak na mně jsou mdloby! Kdo ty kraviny pořád vyrábí? Já sice chápu, že se ti lidi musí nějak živit, ale zahlušit televizní vysílání takovýma seriálama, to je už napalici. A pořád stejné ksichty a pořád stejné zápletky typu kdo s kým chrápe nebo kdo komu zahýbá, kdo co ukrad, kdo co o kom řekl, co kdo komu udělal(nebo neudělal), kdo má smrtelnou nemoc, kdo měl nehodu, kdo komu dluží, kdo koho pomlouval....blbiny, blbiny, blbiny. Já se chci k televizi usadit a bavit se a ne řešit takové problémy, které má spousta lidí v tomto státě v běžném životě. Tak proč na to pak ještě večer koukat? A aby toho nebylo málo, tak sotva se uvede nějaký díl seriálu, tak se hned na dalších programech opakuje do aleluja. To má být kultura? Více to baví ty herce než diváky, a pokud je to nebaví, tak aspoň vydělávají. To mohou jít raději na stavbu, tam budou větším přínosem. A s tou reklamou na ohnivý kuře to fakt přepískli, to mně tedy celá ta slavná Prima naštvala!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.