Hana Maciuchová (70): Tu »ropuchu« mi vyoperovali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hana Maciuchová (70): Tu »ropuchu« mi vyoperovali!

Maciuchová je nyní v domácím léčení.
Maciuchová je nyní v domácím léčení. (Foto Aha – David Kundrát, ara a reprofoto FTV Prima)

Hvězdy českého showbyznysu zdárně porážejí onkologická onemocnění, která je v minulých měsících postihla! Po Jiřím Bartoškovi (68), Libuši Šafránkové (62) a Karlu Gottovi (76) oznámila úspěšný boj s rakovinou také Hana Maciuchová (70).

Herečka minulý týden podstoupila operaci, při které jí doktoři nádor vyoperovali. A posílá dobré zprávy. „Ve čtvrtek mi lékaři sdělili výsledky pooperačních vyšetření. Dopadly dobře. Štěstím je, že se problém tumoru podchytil v počátku. Jsem doma, léčím se,“ napsala Maciuchová v SMS zprávě. Slova rakovina herečka z úst nevypouští, pojmenovala si ji po svém. „Musela jsem kousnout do ropuchy,“ takto o zákeřné chorobě řekla svému kamarádovi Rudolfovi Jelínkovi (81).

Karel Gott (76): rakovina mízních uzlin
Začátek léčby: listopad 2014
Zpěvák má za sebou šestou chemoterapii a nyní vyčkává na závěrečné výsledky léčby. Už teď ale ví, že se nádor v jeho těle zmenšil na minimum. „Mám po šesté chemoterapii a ještě cítím, že doznívá! Je mi daleko lépe, ale úplně vyhráno nemám. Musím dodržovat všechna doporučení, a hlavně nechci slyšet ani číst žádné špatné zprávy,“ řekl Gott ve čtvrtek deníku Aha!.

Jiří Bartoška (68): rakovina mízních uzlin
Začátek léčby: listopad 2015
Herec a prezident Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary úspěšně porazil stejný typ rakoviny, s jakým bojuje Karel Gott. Bartoška už stihl natočit film Teorie tygra, který na konci března zamíří do kin. A právě teď natáčí nový detektivní seriál pro televizi Prima. „Nemoc tam seděla na bobku, ještě se naštěstí nerozběhla, takže ji lokalizovali, udělali cílenou léčbu a ten nádor zmizel. Takže dobrý,“ řekl Bartoška.

Libuše Šafránková (62): rakovina plic
Začátek léčby: červenec 2015
Slavná Popelka podstoupila kvůli nádoru na plicích operaci, následně byla několik měsíců v rekonvalescenci. Proto si také na podzim nepřišla pro státní vyznamenání na Pražský hrad, které za ni od prezidenta republiky převzala sestra Miroslava (57). „Něco chystám, ale nechci to zakřiknout,“ naznačovala Šafránková, které už je lépe. Proto také přijala roli v chystané pohádce Princ Mamánek. Bude v ní hrát maminku Jana Budaře (38), tatínka ztvární manžel Šafránkové Josef Abrhám (76).



Přečtěte si
mekanik
1. 5. 2016 • 09:04

twl antonínek to je jméno to mě pos,er..jak pro buze.ranty hnus

-bello-
5. 3. 2016 • 19:19

Ovšem až po těch žlučovitejch co zdechnou jako první. Tady v diskuzi už jich zdechlo mraky. Takovej kraken666 by mohl vyprávět, žejo ?

antonuis.j
5. 3. 2016 • 18:44

Jj, na diskuzích se tu vždy rozjedou chudáčkové, co smrdí korunou a mají stěží na suchý chleba, nikdy nic nedokázali a nic neumějí a nikoho a nic nemají, aby si ulevili od svých trablů a léčili si mindráky ze zpackaných životů. Takoví primitivové nemají nic než závist a nenávist a sprostě urážejí každého - hlavně si smlsnou na nemocných, přejí smrt Karlu Gottovi a ostatním - protože sami jsou na tom fakt hodně zle. Trefí je ale brzy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.