Herečka Iva Janžurová (74): Komplikace po operaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herečka Iva Janžurová (74): Komplikace po operaci!

Janžurouvou čeká po propuštění z nemocnice pobyt v lázních.
Janžurouvou čeká po propuštění z nemocnice pobyt v lázních. (Aha! – Marek Pátek)

Lékaři tvrdí, že operace srdce Ivy Janžurové (74) byla plánovaná! Jenže tomu neodpovídají rychlé změny programu v divadlech, ve kterých hraje. 

Inscenace Les a Mikve nahrazuje v březnu Stavovské divadlo jinými tituly z repertoáru. „Diváci mohou ve stejný den navštívit náhradní představení, nebo svoje vstupenky vrátit v místě zakoupení,“ řekl mluvčí české první scény Tomáš Staněk. Náhradní reprízy inscenace Audience u královny se podle něj odehrají letos na podzim. Svůj březnový repertoár změnilo také pražské Divadlo Kalich, kde Janžurová hostuje ve třech inscenacích!


„Jde o představení Božská Sarah, Na mělčině a Sbohem, zůstávám,“ řekl mluvčí scény Jaroslav Panenka. „Těším se na všechny diváky a slibuju, že nic nezameškám. Všechno společně doženeme,“ vzkázala s humorem z nemocničního lůžka Janžurová, které lékaři nahradili aortální chlopeň. Až ji propustí z nemocnice, zamíří herečka na tři týdny do lázní.



Přečtěte si
brunos
4. 3. 2016 • 20:39

A nedošly ji jen baterie v Robertku ?

pelagie
4. 3. 2016 • 10:19

na počátku tohoto týdne jste psali, že již opustila nemocnici a odjela rovnou do lázní, tak kde je pravda, vaříte z vody a píšete si co chcete, když to neděláte pravdivě a pořádně tak toho nechte...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.