Zdrcený Vojta Dyk (30): Sen o životní roli se rozplynul… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zdrcený Vojta Dyk (30): Sen o životní roli se rozplynul…

Film Den štěstí mohl být pro Dyka životní příležitostí.
Film Den štěstí mohl být pro Dyka životní příležitostí. (Profimedia.cz)

Na nedostatek práce si talentovaný zpěvák a herec Vojta Dyk rozhodně stěžovat nemůže. Ze seznamu pracovních položek ovšem vypadla jedna, která mohla nasměrovat jeho kariéru do hvězdných výšin.

Den štěstí. Tak se měl jmenovat film inspirovaný životním příběhem zpěváka Petra Nováka (†51). A titulní roli měl ztvárnit právě Vojta Dyk. Ten začal loni  kvůli roli, která se mohla stát velice zásadní v jeho herecké kariéře, dokonce hubnout, aby se rachitickému Novákovi podobal co nejvíce.


Na životní roli si ale bude muset Dyk ještě počkat. Biografický snímek o Petru Novákovi byl kvůli nejasnostem ohledně autorských práv pozastaven. „Už sice proběhla tisková konference, ale ten film zatím ještě nebude. Já se tedy obávám, že nebude vůbec, protože tahanice o práva na životní příběh Petra Nováka a hudební práva k jeho muzice jsou opravdu velké a řeší je soud. Je to tak zašmodrchané, že už to ani nemůže vzniknout, bohužel,“ řekl Dyk posmutněle  týdeníku Sedmička.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.