Smrt v Ordinaci: Tragická nehoda klíčové postavy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Smrt v Ordinaci: Tragická nehoda klíčové postavy!

Diváci opět přijdou o jednu ze svých oblíbených seriálových postav.
Diváci opět přijdou o jednu ze svých oblíbených seriálových postav. (Foto: TV Nova)

Dlouho se v Ordinaci neohřála! Zdravotní sestřička Stela Seifertová v podání Kamily Kikinčukové (27) už žádnému pacientovi nepomůže. Scenáristé její postavu, která čeká miminko, nechají zemřít ze velmi tragických okolností!

Herečku, která do seriálu nastoupila loni v lednu, to vůbec netěší. Práce na seriálu s otcem Pavlem Kikinčukem (56), který hraje ředitele kamenické nemocnice, ji bavila. Navíc role byla i dobrým zdrojem příjmu. Svou poslední scénu si nicméně Kamila užije dosyta. „Zemře velmi tragicky. Natáčení bude velmi náročné, diváci se mají nač těšit,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze zákulisí Ordinace s tím, že se bude točit mimo ateliéry.


Jelikož má herečka ve smlouvě dodatek o mlčenlivosti, o svém seriálovém skonu zatím zarytě mlčí. „Vůbec o takovém vývoji scénáře nevím,“ mlží Kikinčuková. Podobně se vyjadřuje i vedení televize Nova. „Úmrtí postavy Stely Seifertové vám nepotvrdím. V tuto chvíli nejsou natočeny žádné takové scény ani obrazy,“ řekla Aha! tisková mluvčí seriálu Alžběta Cimová.



Přečtěte si
mopsamanda
3. 3. 2016 • 00:09

Ordinace v růžové zahradě je poměrně morbidní seriál. Potřebuji se zbavit postavy protože už nechce hrát nebo nevím, co s ní, tak jí zabiju, viz. 3 ženy dr. Mázla, Dalibor, už ani nevím jak se jmenoval ten mladý lékař, co ho protěžoval Eduard, dále Haken, dr.Aleš, ten magor pacient, který šel po Kalinovi, no myslím, že výčet by byl ještě bohatší. Většinou se jedná až na výjimky o autonehody, ještě nesmím zapomenout na Rudovského, ten měl po jedné takové namále, ale myslím, že tam při tom zasvištěla jiná postava. No fantazie scénáristů nezná mezí. Když to člověk dlouhodobě sleduje, tak aby pomalu nevycházel z domu, aby ho někdo neznásilnil, nepřejelo auto, nezbil anarchista atp. Možná, kdyby ty seriály nebyly takové nekonečné, tak by se nemuseli tolika postav tímto způsobem zbavovat. A poslední díl bude o tom, že se všechny ty mrtvoly zase objeví, protože se to všechno pouze zdálo dr. Mázlovi.

danyka
2. 3. 2016 • 13:18

Nevadí mi v seriálu, horší, kdyby odstranili Babetu nebo Káču. Zatím vždy zrušili roli mých oblíbenců. Zatím to stále zachraňuje Mázl. No uvidím. Je to jediný seriál, který v televizi sleduji, tak nemusím ani ten. Málem jsem skončila se zájmem, když umřela Magda...

majojo
2. 3. 2016 • 10:29

V týhle nemocnici je tolik tragických úmrtí, že by se na tom uživilo středně velké krematorium.

rita20
2. 3. 2016 • 08:56

Škoda, postava Stely je sympatická. Nj, není to "hvězda" tak šup s ní ven. Já bych třeba vyhodila vrchní sestru Babetu, je děsná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.