Prozíravý Karel Gott (76) se pojistil pro všechny případy! Jde o miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prozíravý Karel Gott (76) se pojistil pro všechny případy! Jde o miliony!

Převod vily byl na katastru dokončen. Má to ale háček...
Převod vily byl na katastru dokončen. Má to ale háček... (Foto Aha!: Pavel Machan, Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl, Jiří Krušina)

I přesto, že Karel Gott stále bojuje s rakovinou, myslí na zadní kolečka…

Honosná vila na Bertramce už oficiálně patří Ivaně Gottové. Na základě darovací smlouvy, kterou Mistr se svým právníkem sepsal před loňskými Vánoci, kdy na tom nebyl zdravotně zrovna nejlépe, byl 26. února 2016 na katastru převod nemovitosti dokončen.


To, že myslel na svou rodinu, kterou tímto převodem finančně zajistil, je zcela v pořádku. Nutno ovšem také podotknout, že myslel i tak trochu sám na sebe. Toho docílil drobnou právnickou kličkou, která je také součástí zmíněné darovací smlouvy.
„Smluvní strany jsou si vědomy, že upadne-li dárce po darování  do takové nouze, že nemá ani nutnou výživu, může dar odvolat a požadovat po obdarovaném, aby mu dar vydal zpět nebo zaplatil jeho obvyklou cenu,“ ocitoval Blesk formuli vyňatou z darovací smlouvy. Ivana by tedy musela vilu manželovi vrátit nejen v případě, že by se Mistr ocitl nejen v hmotné nouzi, ale také v případě, že by porušila dobré mravy, což je ve smlouvě rovněž ošetřeno.

KAREL GOTT - VÍCE INFORMACÍ ZDE



Přečtěte si
-bello-
6. 3. 2016 • 16:08

Tohle je běžná věc, kterou mu normální advokát poradí, jak ale by se posuzovalo, že porušila dobré mravy? Gott , aby ji neztratil a holky k tomu, by docela určitě měl obě oči mravně přivřený

6010
6. 3. 2016 • 11:12

No to, že by se ocitl v hmotné nouzi, toho se nebojím, stačí jednou někde zazpívat a má na živobytí, ale ta klauzule je dobrá, sichr, je sichr.

xcarodejka
6. 3. 2016 • 10:13

samé kopiny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.