Odhalené tajemství nemocného Gotta (76): 6 skvostů v jeho trezoru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Odhalené tajemství nemocného Gotta (76): 6 skvostů v jeho trezoru!

Karel Gott před onemocněním natočil šest dosud nevydaných písní.
Karel Gott před onemocněním natočil šest dosud nevydaných písní. (Foto Aha! – David Kundrát a archiv K. Gotta)

Tohle věděl jen málokdo! Karel Gott (76) těsně před tím, než onemocněl rakovinou, natáčel novou desku. Podle informací deníku Aha! stihl nazpívat šest písní, které teď leží ve studiu. Co bude s hudeními poklady dál?

„Pamatuj na to, že máme roztočené album a už jsem ti na něj našel nové pecky,“ vzkázal Gottovi na Facebooku v době, kdy ležel v nemocnici, jeho bývalý tajemník Jan Adam (51). Deníku Aha! se podařilo zjistit, že písně slavík nahrával ve studiu ORM a jeho záměrem bylo je zařadit na desku s pracovním názvem Dotek lásky 3. Songy jsou dalšími světovými šlágry, které Karel nazpíval s českým textem.


Čeká na hlas
„Karel neví, jestli má natočené písně letos vydat, nebo počkat, zda se mu časem uzdraví hlas a desku by dotočil! Vše konzultuje se svojí manželkou Ivanou, protože ta řídí chod firmy Karel Gott Agency. A ta by případné album vydávala,“ řekl deníku Aha! zdroj ze zpěvákova okolí.

Propustí ho
„Pan Gott se nechce před dokončením onkologické léčby k čemukoliv vyjadřovat,“ reagovala na náš dotaz zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová. Českého slavíka mají o víkendu propustit po šesté chemoterapii z nemocnice. Oficiální výsledky léčby rakoviny mízních uzlin by mu měli lékaři sdělit ještě v první polovině března.



Přečtěte si
stekajicikocka
24. 3. 2016 • 16:12

Člověče, kdo ti může za to,že tebe obtáhl jen jednou? Měl štěstí, ani neví jaké. Gottka je možná napůl chlap, jenže to jsi i věděla, že on je v podstatě subík.

stekajicikocka
24. 3. 2016 • 16:09

Jak už jsem jedenkráte psala, někteří diskutéři "křičí" jako nějaký exotický brouk na českém poli. A nikdo je neposbírá, tak pomalu hynou. Na vině je laxní okolí.,Ararat žila venku a má za sebou hodně pestrý život. Věčně hledá únikové cestičky z neutěšewné rerality, které jsou zdánlivě ty nejlepší, jelikož jsou pohodlné. Jak se říká, do pekel je cesta široká.

-bello-
28. 2. 2016 • 00:45

ararat blbko, kdybych napsala ORL, tak taky nebudeš vědět , tak extra pro tebe : Gott ke své činnosti potřebuje larynx, s tím chodí na otorinolaryngologii a otorinolaryngolog , kterej si udělá atestaci na foniatrii pak léčí jeho poruchy hlasu , které možná má ze stresu, z chemoterapie a tak podobně. Nevím ale proč ti to mám vysvětlovat, když to ihned zapomeneš

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.