Nečekané! Kotelnice Jílková (47) ve stopách Angely Merkel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nečekané! Kotelnice Jílková (47) ve stopách Angely Merkel!

Kotelnice Jílková chystá změnu.
Kotelnice Jílková chystá změnu. (Foto: David Raub, Martin Hurda, Jiří Hadač, ČT, TV Nova, Reuters, ara)

Kotelnice Michaela Jílková je proslulá svými výraznými kostýmy, v nichž se objevuje na televizní obrazovce. Moderátorka přiznala, že divoké módní kreace oblékala účelově, aby k obrazovkám nalákala i ženy. Teď však přišla změna a my víme proč!

Její róby byly častým předmětem dámských diskusí, většina reakcí je podle Jílkové kladných, i když ví, že na internetu se občas stává terčem kritiky. To už se teď zřejmě tak často dít nebude, protože její televizní šatník prohází velkou proměnou.

„Věk běží, blíží se mi padesátka, metabolismus se zpomaluje. Takže pokud nebudu odstraněna, potěším je třeba kostýmky á la Angela Merkelová nebo Hillary Clintonová,“ prozradila Jílková v rozhovoru pro DNES magazín +TV, jakou změnu pro diváky přichystala a dodala, že dokonce vyměnila i kostýmní výtvarnici.

 



Přečtěte si
ararat
26. 2. 2016 • 10:32

Marfušo = teriyaki ano,my je jako TY kdo je troll sama nevíš význam jenom něco a nebo někoho kopíruješ..piš česky ale vždyť i ty jsi babice,rozvedená...no moje profese je majitelka třech firem,které nabízí úklidové služby a představ si,že se za úklidy nestydím,spíš naopak,a kdybych si nehleděla své profese,nic by mi nefungovalo,jsem soběstačná,nepobírám žádné dávky od státu. Chápu jsi že jsi závistí zalitá a z toho vyplývá invektiva,které tady píšeš. Už nepiš jako děcko,je ti proboha 52 let,nebo jsi zaseknutá ve vývinu.

ararat
25. 2. 2016 • 16:02

Je to absolutní profesionál,co má na sobě je druhořadé,ale,její róby jsou vždy hezké,a sluší ji. Kritici si vždy najdou chyby a kdo j chce psa bít bič si vždy najde.A ty komediantko teriyaki /Marfušo/ je profík a je tam nestranná,ale je možné že je pravicově orientovaná,je to její věcí,od toho je dneska parlamentní demokracie,a pokud tomu nerozumíš co to znamená,tak někoho oslov,ať ti to vysvětlí,než ze sebe zase vytlačíš nějakou pítchovinu. Je tomožné,že bys byla až tak hloupá?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.