Dlouho si čerstvého vzduchu neužil! Mafiánský ex-boss Jonák náhle zemřel v 59 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dlouho si čerstvého vzduchu neužil! Mafiánský ex-boss Jonák náhle zemřel v 59 letech!

Ivan Jonák s kamarádem Dj Uwou.
Ivan Jonák s kamarádem Dj Uwou. ( Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek)

V base si za organizování vraždy manželky odseděl 18 let, na svobodě si pobyl něco málo přes rok. Někdejšího majitele Discolandu Sylvie našli doma bez známek života!

Král diskoték 90. let Ivan Jonák (+59) je po smrti. Majitele Discolandu Sylvie v Praze, kam se chodily bavit po revoluci politické i umělecké špičky Česka, a který si následně odpykal 18 let za objednání vraždy manželky Ludviky (+34), včera našli doma mrtvého! Do bytu v Praze 8 okamžitě vyjela kriminálka.

„Ivan Jonák je po smrti, neví se, jak se to stalo, neví se, co se stalo. Měl zdravotní komplikace, volal si několikrát záchranku,“ popsal Aha! jeho přítel DJ Uwa.

Přesnou příčinu smrti nyní určí pitva. Koroner ale předběžně vyloučil, že by byl zavražděn. „Za smrt muže mohou pravděpodobně zdravotní komplikace,“ uvedla policistka Iveta Martínková, podle níž bylo předběžně vyloučeno cizí zavinění.
Jeho přátelé spekulují, že příčinnou smrti mohla být jeho cukrovka, jejíž léčbu zanedbával. Údajně nebral pravidelně léky. A viróza, která ji mohla zkomplikovat. Jako poslední nákup si nechal přinést minerálky a do nich chtěl vymačkat co nejvíc citronové šťávy.

Více o Ivanu Jonákovi a jeho eskapádách naleznete ZDE!



Přečtěte si
-bello-
25. 2. 2016 • 11:55

Byl to hnusný chlap, jak se může z tesaře stát " mafiánký boss" ? V AHA zapomněli napsat, že další z bývalých Gottových obchodních přátel je po smrti

bezodkladne
24. 2. 2016 • 21:22

Co je na tom zajímavého nechápu média

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.